vioreldascalu49 Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Eu am asa ceva care sigur ar merge prin anularea unui pin Acelasi releu l-am gasit si in magazinul online Adelaida Cod HF3FA Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Este exact situația descrisă de colegul @doru3160 adică e releul din link-ul pus de mine, dar cu un terminal (NC) tăiat.Adică l-au tăiat fiindcă nu-l foloseau, nu s-au mai obosit să-i facă un mic pad și să-l lipească măcar cu rol de fixare mecanică.... Dacă ai pe undeva un UPS defect, acolo găsești astfel de relee... Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Releul care-ti trebuie este 2,89 Lei la Ardu Shop adica SRA-12VDC-CL Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Nu te complica inutil cu Adelaida, chit să-s de-ai mei nu recomand să cumpărați de acolo.Au unele prețuri așa nesimțite că mi se face greață.Dacă vei comanda releul ăla cu 3 Lei de pe E-mag, îl poți ridica de la un EasyBox cu doar 11 Lei. Sau cumpără-l de la Adelaida cu 9 Lei plus curierul....care-i mai ieftin ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Daca nu te induri sa-l tai, poti să-l indoi. Sau daca ai cablajul liber, poți da o gaura si lași si piciorusul ăla de nu-ți folosește la nimic. Dintr-o data ai o grămadă de soluții. Ce bine dacă totdeauna ar fi la fel de simplu... Lasă-l să-l cumpere de unde vrea, la una bucata nu e pierderea prea mare. Link spre comentariu
bloower Postat Noiembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Va mulțumesc pentru sfaturi ! Link spre comentariu
nelutu Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Salut,din partea mea ce am vazut este ca nu sunt bine facute legaturile. Pe input se conecteaza la reteaua 230v si pe output se conectaza un bec 230/60w, sau un radiator de caldura 1000w-2000w.succes Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Nu știu ce ai vrut să zici, dar ai dreptate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum