Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme termostat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bloower

10

• validae

5

• doru3160

3

• vioreldascalu49

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este exact situația descrisă de colegul @doru3160 adică e releul din link-ul pus de mine, dar cu un terminal (NC) tăiat.Adică l-au tăiat fiindcă nu-l foloseau, nu s-au mai obosit să-i facă un mic pad și să-l lipească măcar cu rol de fixare mecanică....

Dacă ai pe undeva un UPS defect, acolo găsești astfel de relee...

Link spre comentariu

Nu te complica inutil cu Adelaida, chit să-s de-ai mei nu recomand să cumpărați de acolo.Au unele prețuri așa nesimțite că mi se face greață.Dacă vei comanda releul ăla cu 3 Lei de pe E-mag, îl poți ridica de la un EasyBox cu doar 11 Lei. Sau cumpără-l de la Adelaida cu 9 Lei plus curierul....care-i mai ieftin ?

Link spre comentariu

Daca nu te induri sa-l tai, poti să-l indoi. Sau daca ai cablajul liber, poți da o gaura si lași si piciorusul ăla de nu-ți folosește la nimic. Dintr-o data ai o grămadă de soluții. Ce bine dacă totdeauna ar fi la fel de simplu... :rade:

Lasă-l să-l cumpere de unde vrea, la una bucata nu e pierderea prea mare. 

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Salut,din partea mea ce am vazut este ca nu sunt bine facute legaturile.

Pe input se conecteaza la reteaua 230v si pe output se conectaza un bec 230/60w,

sau un radiator de caldura 1000w-2000w.succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări