dem3ntor Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Buna ziua! Am un incarcator dewalt pentru o bormasina cu acumulator 18v. Are pajit printre altele si un stabilizator pe partea de joasa tensiune. Cu ce as putea sa il inlocuiesc sa fac functionala jucaria? Nici seria nu se mai distinge. Multumesc! Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Gasesti poza pe internet cu incarcatorul, deduci singur ce ar putea fi sau pur si simplu cumperi altul. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Vezi dacă pe placă nu mai e cumva un alt integrat identic. Încearcă să descifrezi dacă sub arsura aia mai era o cifră şi care ar putea fi.Fără acea cifră nu putem deduce ce integrat era.Încearcă cu lumină din diverse unghiuri şi o lupă puternică, sau cu distanţa focală mică... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Nu mai este, Am pe o placa de laptop cativa cu aceeasi configuratie aceei sunt https://datasheetspdf.com/pdf/666922/ToshibaSemiconductor/TPC6104/1 Pot doar sa fac un test desera ... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 8, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 Am pus cel din link-ul de mai sus si functioneaza, cel putin la 2A tine, este putin caldut. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum