Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare aparat de spumare lapte

shtefy2012

Postări Recomandate

Buna seara, am si eu un aparat de spumare lapte de la Silvercrest care nu mai vrea sa mearga. L-am desfacut si in interior am observat un rezistor ars. Problema este ca nu stiu de ce valoare este ca sa il inlocuiesc. Nu sunt electronist dar ma pricep sa lipsesc si sa dezlipesc piese de pe placa. Mai jos este link catre poza. Va multumesc. https://ibb.co/J5DhdNd

IMG20231106184455

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• shtefy2012

3

• sla

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acolo defectul e cava mai complex decât acea rezistență încinsă.Din poză mi se pare ceva în neregulă și cu transformatorul de pe plăcuță.O poză și cu spatele plăcuței ar fi relevantă.

Link spre comentariu
Acum 27 minute, validae a spus:

Acolo defectul e cava mai complex decât acea rezistență încinsă.Din poză mi se pare ceva în neregulă și cu transformatorul de pe plăcuță.O poză și cu spatele plăcuței ar fi relevantă.

Din cate vad transformatorul pare in regula, adica nu pare ars...

Pun si o poza cu spatele placutei

https://ibb.co/jHrvdzF

Link spre comentariu

Rezistenta aia era pe post de siguranta, cum pare după marcajul de pe placă ( F1), probabil ca nu s-a ars degeaba, mai sunt si alte piese defecte. Ar trebui urmărit circuitul de pe placă, e nevoie de ceva experienta si cunostinte. Eventual, dacă se poate, niște poze mai clare, din ambele părți ale plăcii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări