grosu99 Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Acum 2 ore, ciprake a spus: Am acceptat, astept curierul. N-am primit nimic din partea olx,trebuia sa primesc awb-ul...nu mai inteleg nimic Link spre comentariu
Windows Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Acum 21 minute, grosu99 a spus: N-am primit nimic din partea olx,trebuia sa primesc awb-ul...nu mai inteleg nimic AWB 4310300037878 Link spre comentariu
adrianion33 Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 (editat) Nu pot folosi curierul deoarece fac naveta la sevici și ajung acasă la 16:20,ora la care nu vine nici un curier. Așadar nu are cine ridica coletul, dar m as descurca cu asta, nu am cui sa las rambursul sa i-l dea. Sunt de acord cu plata în avans,in cont. Editat Noiembrie 7, 2023 de adrianion33 Link spre comentariu
adrianion33 Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Nu pot folosi curierul deoarece fac naveta la sevici și ajung acasă la 16:20,ora la care nu vine nici un curier. Așadar nu are cine ridica coletul, dar m as descurca cu asta, nu am cui sa las rambursul sa i-l dea. Sunt de acord cu plata în avans,in cont. Aveți anunțul pe Olx? Dacă da sub ce nume, cum îl pot găsi? Ca să putem discuta mai ușor. Dacă nu, și sunteți de acord cu plata în avans și trimiterea prin Posta Romana, spuneți-mi ce harduri au mai rămas și câte ore de funcționare are fiecare sa îmi pot alege. Nu ma interesează cel cu baduri sau sub suta la suta viata. De asemenea sa îmi spuneți daca fac plata în cont, mai platesc ceva la transport(mai ales ca plătesc comision la tranzacție) Doua bucăți vreau. Link spre comentariu
Windows Postat Noiembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Lot hard discuri pentru laptop unul la 83% viata, restul 100% 100lei 3 buc 50lei buc 50lei WD 750GB+ Seagate cu 83% https://postimg.cc/gallery/NHHnkSz Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 14, 2023 Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 vreau si eu un lot de de 3 hdd la 100 lei ( cu 100% health si run time cat mai mic daca se poate), las adresa pe privat multumesc! Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 14, 2023 Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 La 07.11.2023 la 13:47, grosu99 a spus: N-am primit nimic din partea olx,trebuia sa primesc awb-ul...nu mai inteleg nimic AWB se generează automat la plasarea comenzii și în găsești la achiziții pe contul tau. Link spre comentariu
Windows Postat Noiembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Acum 5 ore, Dj_Dog a spus: vreau si eu un lot de de 3 hdd la 100 lei ( cu 100% health si run time cat mai mic daca se poate), las adresa pe privat multumesc! S-a notat, trimis link pe mesagerie. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 19, 2023 Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Am primit coletul , totul in regula vanzator serios ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum