digitalelectron Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 (editat) keywords: modul shield arduino esp 8266 32s bluetooth radio sursa step down up nfc card gsm 34 4g 5g 6g gprs ttl uart can bus icsp spi i2c lcd display litiu ion, lithium echilibare bms balancing tensiune curent constant sarcina load cablu conector carcasa mufa activa analogic digital convertor converter generator semnal mhz khz dreptunghiular sinusoidal dinte fierastrau sudura puncte plabanda flux aluminiu radio sdr programator air duster compresor mini RTL2832U R820T2 SDRSharp Airspy gps sma antena telescopica Pickit3 eeprom soclu ZIF DIP smd controler dumploader incarcare descarcare protectie scurt polaritate temperatura termostat bimetal metalic senzor multimetru watmetru ampermetru panou solar auto industrial puncte dublu impuls acumulatori spot welder welding duco rig minare usb tester hho pwm driver mosfet bridge punte variator regulator turatie umplere host promini nano ethernet mega uno wifi stepper plumb oled izolatie galvanica Pompa apa submersibila fantana bazin acvariu kit releu telecomanda automatizare apa nivel bidirectional cnc 3d motor nema Dioda ideala Schottky shift level Sonda osciloscop BNC dds atmel avr dimmer electrovala wireless peltier racire dozator Element termoelectric frigider cooler cc cv ct micro imprimanta optocuplor timer temporizare rtc servo sunt reglabila ajustabila comutatie ceas buton switch robot pd qc decoy trigger umiditate hygrometru fum gaz detectie 485 rs485 encoder magnetic reed radar capacitiv cablaj serial port panel suport slot bracket powerbank abs pitch siguranta set Led adresabil RGB Neopixel spacer distantier 18650 Editat Noiembrie 7, 2023 de digitalelectron Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 8, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 11, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 12, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Link spre comentariu
vera Postat Noiembrie 12, 2023 Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Salut Doresc de la poz : 496- 2 buc 497-10 buc 498-20buc 499-rosu 20 buc -verde 20 buc -albastru 20 buc -alb 20 buc Pt restul vorbim pe pm Multumesc Link spre comentariu
Knight31 Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 O placa de baza pt un generator eolian m-ar interesa. Are 3 fire de aceeasi culoare si putere 10 kw Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Salututare. @vera ti-am dat lista pe privat iar @Knight31 nu am nimic legat de eoline ci doar controlere (dumploadere pentru DC si AC) PS: Nu am raspuns imeditat pe thread deoarece nu am vrut sa se interpreteze ca un abuz de "virtual up" si asa am penalizare Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Nota: Cel putin 7 zile nu pot sa trimit cu posta nu ma pot deplasa, accidentare, doar curier se poate (imi vine acasa) Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 15, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Nota: Cel putin 7 zile nu pot sa trimit cu posta nu ma pot deplasa, accidentare, doar curier se poate (imi vine acasa) Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 17, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 18, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum