Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand diverse electronice interesante, automatizari, diy si multe altele

digitalelectron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 269
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• digitalelectron

267

• mihaighe

1

• vera

1

• Knight31

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

up_to_date.png

keywords: modul shield arduino esp 8266 32s bluetooth radio sursa step down up nfc card gsm 34 4g 5g 6g gprs ttl uart can bus icsp spi i2c lcd display litiu ion, lithium echilibare bms balancing tensiune curent constant sarcina load cablu conector carcasa mufa activa analogic digital convertor converter generator semnal mhz khz dreptunghiular sinusoidal dinte fierastrau sudura puncte plabanda flux aluminiu radio sdr programator air duster compresor mini RTL2832U R820T2 SDRSharp Airspy gps sma antena telescopica Pickit3 eeprom soclu ZIF DIP smd controler dumploader incarcare descarcare protectie scurt polaritate temperatura termostat bimetal metalic senzor multimetru watmetru ampermetru panou solar auto industrial puncte dublu impuls acumulatori spot welder welding duco rig minare usb tester hho pwm driver mosfet bridge punte variator regulator turatie umplere host promini nano ethernet mega uno wifi stepper plumb oled izolatie galvanica Pompa apa submersibila fantana bazin acvariu kit releu telecomanda automatizare apa nivel bidirectional cnc 3d motor nema Dioda ideala Schottky shift level Sonda osciloscop BNC dds atmel avr dimmer electrovala wireless peltier racire dozator Element termoelectric frigider cooler cc cv ct micro imprimanta optocuplor timer temporizare rtc servo sunt reglabila ajustabila comutatie ceas buton switch robot pd qc decoy trigger umiditate hygrometru fum gaz detectie 485 rs485 encoder magnetic reed radar capacitiv cablaj serial port panel suport slot bracket powerbank abs pitch siguranta set Led adresabil RGB Neopixel spacer distantier 18650

Editat de digitalelectron
Link spre comentariu

Salut

Doresc de la poz :

496- 2 buc

497-10 buc

498-20buc

499-rosu 20 buc

-verde 20 buc

-albastru 20 buc

-alb 20 buc

Pt restul vorbim pe pm

Multumesc

Link spre comentariu

Salututare.

@vera ti-am dat lista pe privat iar @Knight31 nu am nimic legat de eoline ci doar controlere (dumploadere pentru DC si AC)

PS: Nu am raspuns imeditat pe thread deoarece nu am vrut sa se interpreteze ca un abuz de "virtual up" si asa am penalizare :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări