altuser Postat Noiembrie 5, 2023 Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Salut, Bateria da semne ca-i terminata. Am cautat si am gasit cate ceva dar ma intereseaza corectitudinea operatiei si pretul manoperei. Nu in ultimul rand, pretul bateriei, sa am cat de cat certitudinea ca primesc ce platesc. Am gasit diferite variante: -cumparare online, mers cu bateria la service si montarea ei -cumparare+montare la service. Ca majoritatea dintre noi, as dori sa platesc mai putin dar sa fiu sigur ca s-a lucrat corect, ma refer la reasamblare, etansarea carcasei. Va rog, recomandari surse sigure de cumparare si inlocuirea bateriei in Bucuresti, multumesc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 5, 2023 Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Daca tot te uiți după acumulator, vezi poate gasesti și adezivul pentru spatele telefonului. Este o bandă dublu adezivă decupata dupa forma telefonului. Link spre comentariu
altuser Postat Noiembrie 5, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 (editat) Multumesc, citisem de banda. Mai demult auzisem ca (probabil) la iPhone, se gaseste de cumparat punga cu baterie inclusiv sistem etansare. Am scris probabil, nu sunt sigur. O fi si pe la alti producatori ? Editat Noiembrie 5, 2023 de altuser Link spre comentariu
YO9IBC Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Fara a se considera reclama, ia legatura cu service-ul autorizat ca sunt cei mai in masura. https://esdrom.ro/contact/ Link spre comentariu
altuser Postat Noiembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Am telefonat la esd, am selectat din meniu, etc, mi s-a raspuns, mi-au spus sa ma duc cu telefonul in bd Decebal. Verificarea =80 lei, dupa verificare aflu ce urmeaza. Desi am insistat, am repetat ca trebuie inlocuita bateria, nu a vrut sa-mi dea un pret estimativ, sa stiu la ce sa ma astept. Pe aliexpress am gasit la cca 100 lei dar nu are tracking disponibil si m-am fript de curand cu aliexpress, am pierdut o comanda prin vara, nu am obtinut returnarea banilor. Mai am 3 comenzi la care starea a inghetat de peste o luna, sper sa nu aiba aceeasi soarta. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Nu lua în nici un caz baterie de pe aliexpres sau alte magazine de genul acesta. Bateriile alea, in caz ca merg, se comporta bine pt citeva luni de zile, 2-3-4 luni, și apoi cad aproape brusc. Astfel ca nu rezolvi nimic. Du-te la service și discuta cu ei în fata condițiile și preturile. Este cea mai sigura soluție chiar dacă este mai scumpa. Dacă ți se pare mult sa dai 250-350 pe schimbat bateria atunci mai bine îți cumperi alt telefon. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Pai aia de la service nu dau preț pt schimbat bateria, decât că e 80 lei verificarea. Aia pot sa ceară la mișto 5000 lei vezi doamne să-l repare, deși nu au nici o intenție să facă asta, clientul normal că refuza și ei câștigă așa la mișto 80 lei de fiecare data. Era altceva daca spuneau 250 - 300 lei din prima. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 (editat) La telefon nici nu au sa dea. Te duci frumos la service si ceri pret pt inlocuirea bateriei. Schimbi service-ul pina gasesti unul la care sa-ti dea pret si te convingi daca sa o schimbi sau nu. Problema mare este cea amintita de mine mai sus: daca nu-i bateriea originala ci o chinezarie iti moare in citeva luni. Editat Noiembrie 7, 2023 de sesebe Link spre comentariu
altuser Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 (editat) Am mai facut sapaturi, am telefonat la 2 service. Oferte de pret: -289 lei, a afirmat ca noua baterie va fi identica cu cea originala, din telefon. Frumos dar nu pot precia cat de adevarat este. -250 lei. As merge pe varianta propusa, sa ma duc pana la service, in Bd Decebal, sa incerc sa primesc o estimare de pret. O sa mai caut azi, deocamdata nu ma pot duce acolo. L.E. Sa presupunem ca ma duc la service (care se declara) autorizat, etc. Acept pretul, platesc. Cum pot verifica ca mi-au pus baterie originala, asa cum afirma si nu una ieftina, compatibila? Ca nu sunt eu singurul care a descoperit aliexpress... Editat Noiembrie 7, 2023 de altuser completare Link spre comentariu
florinmar Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Am un prieten pe la dimitrie leonida are gsm acolo repara impecabil magazinulbse numeste logicgsm 0727 232 232 alin sau dominic si iti spune pretul corect are oieae originale ect Chiar acum, florinmar a spus: Am un prieten pe la dimitrie leonida are gsm acolo repara impecabil magazinulbse numeste logicgsm 0727 232 232 alin sau dominic si iti spune pretul corect are piese originale ect Link spre comentariu
altuser Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Multumesc, o sa-i telefonez, sa intreb. Link spre comentariu
Tzap Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 On 11/7/2023 at 4:45 PM, altuser said: Multumesc, o sa-i telefonez, sa intreb. Intamplarea face ca detin fix acelasi model de telefon. Mai mult, am senzatia ca si la mine scade treptat dar sigur timpul de utilizare. Imi poti spune, te rog, cum ai rezolvat pana la urma ? Banuiesc ca din moment ce a trecut mai bine de o luna de atunci, ai rezolvat, mai ales ca n-ai mai revenit pe topic cu vreun update. Unde l-ai "operat", cat te-a costat, cat timp a durat si cat de multumit esti - e totul ok ? Link spre comentariu
altuser Postat Decembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2023 Salut, nu am rezolvat. Nu am telefonat. Nu este telefonul meu, am fost rugat sa caut solutii. I-am dat informatiile posesorului dar a zis ca se mai gandeste. Are multe poze de salvat, nu a facut-o inca. Eu asa i-am spus, inainte sa-l dea in service, sa salveze ce-l intereseaza, pe urma factory reset. Ieri tot in stadiul asta era, nu facuse nici un pas. Link spre comentariu
Tzap Postat Decembrie 20, 2023 Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Am inteles, merci pentru raspuns oricum, apreciez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum