carageae Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 De la 47 vreau eu marantz si un pioneer pe argintiu de pe coloana stanga, oricare. Link spre comentariu
hamatdumitru Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 47. sigle firme 5 lei bucata 1 bucata Technics rog si eu daca @sonic11i-mi cedeaza una. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Acum 2 ore, hamatdumitru a spus: 47. sigle firme 5 lei bucata 1 bucata Technics rog si eu daca @sonic11i-mi cedeaza una. Ok Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Mai adăugați două sigle Sony din cele mici. Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 15 Partajează Postat Ianuarie 15 Casetele au ajuns bine, multumesc! Dar am gasit doar sigla de Marantz, ai uitat de Pioneer sau e prea bine ascunsa? Daca se poate si mai ai, as vrea una pt. ceva cd player la care nu am acum acces dar stiu ca era fara sigla... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 coletele pot fi ridicate, sunt trimise de joi-vineri, rog stergerea topicului, multumesc. Link spre comentariu
paul_ral Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Am ridicat, totul ok, astept noul topic. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Am primit și eu coletul, mulțumesc. Link spre comentariu
FLONE Postat Iulie 10 Partajează Postat Iulie 10 Salut, caut si eu un SVI2004A (SVI2003, SVI4003 sau SVI4004). SVI2004A - bun sau defect, restul defecte Multumesc Link spre comentariu
sonic11 Postat Iulie 11 Partajează Postat Iulie 11 Acum 22 ore, FLONE a spus: Salut, caut si eu un SVI2004A (SVI2003, SVI4003 sau SVI4004). SVI2004A - bun sau defect, restul defecte Multumesc Dl. Dan nu mai are cont pe elforum, îl găsiți pe fb. sau pe celalant forum...hobby... Link spre comentariu
hamatdumitru Postat Iulie 11 Partajează Postat Iulie 11 Acum 46 minute, sonic11 a spus: Dl. Dan nu mai are cont pe elforum, îl găsiți pe fb. sau pe celalant forum...hobby... Asa este. @FLONEVa trimit MP cu datele lui de contact Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum