Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop Business cu pret rezonabil

GO53

Postări Recomandate

Doresc sa achizitionez un laptop pentru activitati curente acasa. Am gasit la acelasi pret - 1890 RON 2 configuratii asemanatoare

1. Lenovo IdeaPad 3 15ALC6, AMD Ryzen 7 5700U pana la 4.3GHz, 15.6" Full HD, 12GB, SSD 512GB, AMD Radeon Graphics, Free Dos, Arctic Grey
  2. Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 cu procesor AMD Ryzen™ 5 7520U pana la 4.30 GHz, 15.6", Full HD, 16GB, 512GB SSD, AMD Radeon™ 610M, No OS, Cloud Grey

Va rog sa-mi sugerati care varianta este optima si daca cunoasteti alternative mai bune la pret sub 2.000RON.

Multumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

1

• Pityu

1

• GO53

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut!

O să încep cu titlul "Laptop Business"

IdeaPad este un laptop "consumer"

Un "biznis" vine cu licență preinstalată, este portabil, in jur de 14", bateria tine până poimâine, etc....  Iar business de la Lenovo este gama ThinkPad.

Vizavi de cele 2 modele puse de tine, sunt cam la fel... Poate diferă culoarea, putere charger, putere baterie, numărul de USB-uri, display lucios sau mat, etc.

Chestii mărunte care contează.

La 2177 lei am cumpărat pentru un prieten:

Laptop DELL 15.6'' Inspiron 3511, FHD, Procesor Intel® Core™ i5-1135G7 (8M Cache, up to 4.20 GHz), 8GB DDR4, 512GB SSD, Intel Iris Xe, Linux, Carbon Black, 2Yr CIS

Dar repet, business poate de la 5000 in sus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări