Costi1234 Postat Noiembrie 2, 2023 Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 La o bicicleta electrică asistată pot înlocui senzorul de pedalare cu un generator de impulsuri? Dacă da as dori niște recomandari. Mulțumesc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 3, 2023 Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Și motorul va fi acționat continuu ? Vrei să pui comandă manuală la ghidon pentru tracțiune ? S-ar putea, dar e bine de știut dacă tracțiunea are trepte de viteză selectabile manual sau le selectează funcție de impulsurile de la pedalier. Link spre comentariu
Costi1234 Postat Noiembrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Da vreau o comandă manuala pentru a nu mai pedala. Am probleme cu piciorul. Treptele de viteza le selectez manual. Este o bicicleta mai veche, din 2017 Link spre comentariu
QQme Postat Noiembrie 3, 2023 Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 (editat) Am facut de mult ,asa ceva cu un 555 si comanda la ghidon cu un potentiometru,parca frecventa era intre 0 si 10 Hz alimentarea cu 5V redusa din 24 V cu un modul chinezesc. Editat Noiembrie 3, 2023 de QQme Link spre comentariu
Costi1234 Postat Noiembrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Îmi puteți recomanda un generator? Nu as putea să-l alimentez din mufa de la senzorul pedalier. Are 5v. Câți Hz ar fi necesari? Link spre comentariu
QQme Postat Noiembrie 3, 2023 Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 La experimentare am folosit un modul,nu am utilizat acei 5V nestiind ce curent este necesar,dar cred ca se poate folosi acei 5V din mufa,module cu 555 se gasesc gata facute dar trebue modificata gama de frecventa. Link spre comentariu
Costi1234 Postat Noiembrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Așa ceva se poate pune? Link spre comentariu
QQme Postat Noiembrie 3, 2023 Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Da, dar cautati unul cu un ecart mai mic de frecventa,audio-max 20Khz..mai bine construiti unul,,nu e necesar 50%. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum