Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalatie brad alimentata USB

Ciorascu84

Postări Recomandate

Buna seara, (la aceasta ora, 00:15)

Nu ma pricep la chestii de genul pe care le voi prezenta, dar poate ma ajuta cineva cu un link catre un produs care sa indeplineasca cerinta mea. Va multumesc in prealabil!

Asadar, am o instalatie de brad, care, la un capat are cablu usb - cablu care poate fi introdus intr-un incarcator - ca sa lumineze. Ce doresc este sa NU ma leg la un incarcator ca sa depind de asa ceva.. as dori ceva ca un powerbank insa pe acumulatori reincarcabili. (Dispozitivul de reincarcare + acumulatorii reincarcabili ii achizitionez separat - aici ma pricep :86)

Un fel de cutiuta pentru baterii tip AAA (ca la instalatiile decorative) dar sa aiba USB, sa tina locul unui incarcator. Nu vreau sa ma intind prin casa cu triple..

Ma poate directiona cineva catre un asemenea produs?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciorascu84

3

• Stefan

1

• dumitrumy

1

• antonvasileeee

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cumpărați doua cutiuțe ca asta si cați acumulatori doriți. De ce doua? Pai una sta la descărcat si cealaltă la încărcat.

Banii presupun ca nu sunt o problema ținând cont ca nu doriți un prelungitor discret si preferați acumulatorii in locul alimentarii permanente.

Link spre comentariu
13 minutes ago, Stefan said:

Cumpărați doua cutiuțe ca asta si cați acumulatori doriți. De ce doua? Pai una sta la descărcat si cealaltă la încărcat.

Banii presupun ca nu sunt o problema ținând cont ca nu doriți un prelungitor discret si preferați acumulatorii in locul alimentarii permanente.

Super! Asta cautam dar nu stiam ce sa caut cu exactitate. Multumesc frumos!

Cu stima, va salut!

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Ciorascu84 a spus:

Super! Asta cautam dar nu stiam ce sa caut cu exactitate. Multumesc frumos!

Cu stima, va salut!

Nu mai cautati, am testat eu solutia aia acum vreo 5 ierni, de pus sub bradut 2 LED-uri cu consum total de 15mA...tinea extrem de putin cu acumulator ICR de 2200mAh de la Samsung-vax albina!

Mai degraba rezolvati cu Joule Thief si pile AA alkaline...:scarpin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări