attila Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Buna ziua.Cumpar placa dispersie lumina pentru un samsung UE40Nu7122k.Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 (editat) Acum 8 ore, attila a spus: Buna ziua.Cumpar placa dispersie lumina pentru un samsung UE40Nu7122k.Multumesc. verific maine si revin cu raspuns pana in ora 13,stiu ca am un 40nu71xx,dar problema e ca se vinde cu tot cu baklight ,deci displayul spart complet,200lei plus transport,sau daca ledurile sant defecte si dispersor ok 150lei plus transport Editat Octombrie 31, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
attila Postat Noiembrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Ok,va rog .Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 (editat) Acum 4 ore, attila a spus: Ok,va rog .Multumesc. aveti poze cu el aprins,si video,facut cam din scurt,nu am scos toata rama,doar am ridicat.o cat sa bag telefonul,sa vedeti starea dispersorului,personal eu le pastrez asa,deoarece daca backlightul e identic ,schimb cu totul,si pun lcd.ul pe cel de schimb,la asta a trebui sa tai cupla la ce se infingea in placa pentru alimentarea ledurilor,nu mai am placa digitala,am inseriat iesirile si l.am alimentat la cca 220v de pe o alta sursa samsung de 40 inch,ele teoretic sant 2 barete ce merg undeva la 138v bucata,gri e + negru minus,va pun si cupla,si o lipiti inapoi https://postimg.cc/gallery/8KN3DsT Editat Noiembrie 1, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum