Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LGP 40 inch

attila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attila

2

• iuliantv

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 8 ore, attila a spus:

Buna ziua.Cumpar placa dispersie lumina pentru un samsung UE40Nu7122k.Multumesc.

verific maine si revin cu raspuns pana in ora 13,stiu ca am un 40nu71xx,dar problema e ca se vinde cu tot cu baklight ,deci displayul spart complet,200lei plus transport,sau daca ledurile sant defecte si dispersor ok 150lei plus transport

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 4 ore, attila a spus:

Ok,va rog .Multumesc.

aveti poze cu el aprins,si video,facut cam din scurt,nu am scos toata rama,doar am ridicat.o cat sa bag telefonul,sa vedeti starea dispersorului,personal eu le pastrez asa,deoarece daca backlightul e identic ,schimb cu totul,si pun lcd.ul pe cel de schimb,la asta a trebui sa tai cupla la ce se infingea in placa pentru alimentarea ledurilor,nu mai am placa digitala,am inseriat iesirile si l.am alimentat la cca 220v de pe o alta sursa samsung de 40 inch,ele teoretic sant 2 barete ce merg undeva la 138v bucata,gri e + negru minus,va pun si cupla,si o lipiti inapoi

https://postimg.cc/gallery/8KN3DsT

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări