AlpHso Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Sunt hotarat sa-mi cumpar un subwoofer pe care de moment il folosesc in masina dar mai tarziu il voi folosi in casa si nu stiu ce tip sa aleg. Ma tenteaza sa cumpar unul ce are incinta de tip band-pass dar din cate am auzit aceasta incinta nu reproduce foarte clar sunetul. Am de ales intre mai multe marci dar acest lucru este mai putin important, ce ma intereseaza pe mine e tipul de incinta pe care sa o aleg. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 In primul rand...e bine sa stabilesti un buget maxim de care dispui. Dupaia vedem ce poti sa cumperi. Link spre comentariu
AlpHso Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 sa zicem ca bugetul nu are importanta. Am de ales intre diferite modele de subwoofere cum ar fi JBL,kenwood, alpine.... De exemplu pot sa-mi cumpar un difuzor JBL gto ce vine si in incinte bas reflex si in incinte band-pass , aceasta din urma fiind cu 30-40 euro mai scumpa. Pe mine ma intereseaza care tip de incinta este mai buna bas reflex sau band pass, pretul nu intra in discutie, iar locul de unde le cumpar nu este in romania ci intr-un magazin specializat pe sonorizari auto din strainatate. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Cel mai bine ar fii sa mergi sa asculti personal acele subwofere....si sa il cumperi pe cel care iti va suna tie mai bine. Link spre comentariu
stefanev Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 personal prefer un Bass Reflex dar cu un difuzor bun, la cele auto am mania sa vad cursa unui difuzor, iar in masina spatiul ocupat de un subwoofer trebuie sa fie cat mai mic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum