PavelR Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 Bună ziua ! Am făcut rost astăzi de această revistă de prezentare a produselor Radio TV ale uzinei Electronica București destinată exportului, așa că am scanat-o rapid și am încărcat-o aici: https://we.tl/t-bz9DWU9BN0 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 De Overseas am mai auzit, chiar am avut in colectie, dar de Zodiac sau Concorde in loc de Neptun, eu cel putin nu am aflat... Vad ca Gloria nu au rebranduit-o pt export. A ramas tot Gloria. Frumoase, chiar daca accentul se pune mai mult pe fișa tehnica, decat pe aspectul aparatului, pe foto. Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 30, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2023 Da, nu înțeleg de ce nu au tipărit tot catalogul color Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 Interesant, multumiri! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Nici macar din greseala nu au scapat o data pe material... Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 31, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2023 (editat) Nu prea au scăpat informații de niciun fel, am observat asta și la alte documente pentru export . Sunt curios unde erau trimise Editat Octombrie 31, 2023 de PavelR Link spre comentariu
neculavasile Postat Octombrie 31, 2023 Partajează Postat Octombrie 31, 2023 multumiri ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum