Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump TV Nei LT-32C350

Florin27

Postări Recomandate

Buna dimineata,

Ma poate ajuta cineva cu un dump pentru TV NEI LT-32C350 ?

Acesta are toate tensiunile corecte, însă nu se aprinde deloc, nici măcar ledul de stand-by.

MB: MS308C1-ZC01-01

Panel: ST315A05-8

TCON: ST3151A05-8 Ver 2.1

EEPROM: 25Q64BSIG

Va mulțumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

• Florin27

5

Top autori în acest subiect

daca nu e nici stby e cam suspect ,nu vad sa fie din dump buba,doar daca la mai chinuit cineva,si i.au fugit ceva smd.uri de pe langa spi

pe spi sant macar 3 pini cu 3v2? daca nu sant ,atunci cu ceva noroc e defecta fizic memoria spi,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

sigur nu e JVC? ca Nei cu modelul asta nu vad

JVC_LT-32C350

MS308C1-ZC01-01

LC320DXJ-SFE1

nu va faceti griji ca e alt panel,daca santeti de meserie il reglati din service,astea au deobicei si flip si setari de alt tip de panel pentru o imagine buna

https://files.fm/u/mfgrzp69ps

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Bună dimineața,

Am testat fișierul primit și televizorul funcționează insa telecomanda nu mai funcționează și nu pot întra în meniul de service ( imaginea este răsturnată acum ).

Aveți idee ce telecomanda este compatibila cu acest dump pentru a folosi una universala sau un telefon cu infraroșu?

Va mulțumesc foarte mult pentru tot suportul acordat

Link spre comentariu

pai daca e acelasi tv e ciudat sa nu mearga,o poza cu telecomanda ce aveti pentru el,daca nu aveti telecomenzi programabile gen mfy longer superior allien ,nu am ce sa va recomand,mai sant unele ce merg cu telecomenzi lg,cu mfy puteti incerca 1140,1081,334

mai jos alt dump descarcat de la rusi

https://files.fm/u/wkg7qwvubj

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Bună dimineața.

Va mulțumesc, am depistat problema, era o lipitura crapata la senzorul de infraroșu.

Voi încerca și ultimul dump de la dumneavoastră pentru ca la primul nu exista nicio opțiune de "mirror", sau "rotate", de asemenea în meniul normal exista o opțiune "screen" care este dezactivata. Am văzut pe YouTube un meniu service asemănător la un tv și exista opțiunea "Mirror enable".

Va mulțumesc încă o data pentru tot suportul acordat!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Florin27 a spus:

Bună dimineața.

Va mulțumesc, am depistat problema, era o lipitura crapata la senzorul de infraroșu.

Voi încerca și ultimul dump de la dumneavoastră pentru ca la primul nu exista nicio opțiune de "mirror", sau "rotate", de asemenea în meniul normal exista o opțiune "screen" care este dezactivata. Am văzut pe YouTube un meniu service asemănător la un tv și exista opțiunea "Mirror enable".

Va mulțumesc încă o data pentru tot suportul acordat!

optinea nu se cheama miror la aceste chassie ,daca e sa aiba,e ceva gen setare de model display 1 2 3...

nu cred ca dumpul de la rusi sa aiba ceva in plus,poate limba rusa ca default

Link spre comentariu
Acum 34 minute, Florin27 a spus:

Meniul este identic cu cel din video din link-ul de mai jos:

Însă nu am opțiunea Mirror enable :(

Și nici opțiunea de a selecta modelul de Panel nu exista.

nu va contrazic ,dv il aveti in fata,am vazut ca mai sant softuri pe google pentru alte tv.uri ,daca merge cu telecomanda de lg,atunci puteti incerca cu soft de haier,ca astea merg cu telecomanda lg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări