Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware Toshiba 58Z9X

Postări Recomandate

Acum 2 ore, bobo123 a spus:

Eu rezolv tv urile aduse din Anglia sau care nu receptioneaza dvbc cu receiver dvbc.

Am de vanzare 3 bucati.

asta stim toti cei de meserie

Acum 33 minute, ionel2000 a spus:

Chiar nu imi pasa daca prinde 1 post tv nu ma uit la tv eu vreau pentru redare media la rezolutie mare.

Playstation 4k firestick 4k la tv nu ma mai uit . Rata de refresh 120hz sunt o gramada de monitoare care nu stiu de asa ceva.Pentru asta il vreau.

pai placa ,,originala,, nu era functionala? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 1 oră, iuliantv a spus:

teoretic e simplu,sant 3 legaturi mari si late doar pentru ir .masa (gnd) ir  si 3v2(sau 5v) usor de identificat

Imi trebuie schema cu pinout pentru vestel 17mb100 portul cn56 5 pini pentru toshiba am gasit.

Imagine Bitmap nouă.jpg

Editat de ionel2000
Link spre comentariu
Acum 45 minute, ionel2000 a spus:

Imi trebuie pinout de la modulul ir de la o placa vestel 17mb100 daca era pe net nu va mai deranjam.Are 5 pini pe mb si 8 pe modul.Imi trebuie pinout de pe MB.Am schema de la mb dar nu este completa.

39-vestel-17ld166-ir-receiver-2.jpg

pai asta spuneam si eu,e usor de identificat,receiverul ir are 3 legaturi ,3v(sau 5v) ,gnd,si ir vedeti unde duce fiecare

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări