ionel2000 Postat Noiembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Am revenit cu tv functional ,cu urmatoarele modificari : sursa si placa de baza dintr-un panasonic sasiu vestel MB100 . Vreau sa stiu daca aceasta placa de baza duce 4k 120hz? Asa arata acum.https://postimg.cc/CnMWrWR1 Va multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 (editat) 1 oră în urmă, ionel2000 a spus: Am revenit cu tv functional ,cu urmatoarele modificari : sursa si placa de baza dintr-un panasonic sasiu vestel MB100 . Vreau sa stiu daca aceasta placa de baza duce 4k 120hz? Asa arata acum.https://postimg.cc/CnMWrWR1 Va multumesc. pai daca aveti placa din tv panasonic,cautati dupa modelul tv,sau cautati manualul service al 17mb100 de exemplu 17mb100 este pe panasonic 48cx400 50-60hz panasonic 40cx400 50-60hz dar e posibil ca procesorul sa stie,cu un soft adecvat dar si cu toate componentele plantate pe placa,daca e placa cea ,,chioara,, cu un singur procesor,nu cred sa stie prea multe Editat Noiembrie 6, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
ionel2000 Postat Noiembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 (editat) Sper sa nu ma intelegeti gresit .Tv nu functioneaza 4k doar undeva hd 780p.Deci undeva exista o problema si nu stiu poate sa fie din soft sau altceva. Tv este compus din panel:CHIMEI INNOLUX V580DK1-KS1 t-con:v580dk1 cks2 MB: vestel MB100 si sursa aferenta tv donator un panasonic. Am inteles ca MB duce fara probleme 4k UHD Editat Noiembrie 6, 2023 de ionel2000 Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 2 ore, ionel2000 a spus: Sper sa nu ma intelegeti gresit .Tv nu functioneaza 4k doar undeva hd 780p.Deci undeva exista o problema si nu stiu poate sa fie din soft sau altceva. Tv este compus din panel:CHIMEI INNOLUX V580DK1-KS1 t-con:v580dk1 cks2 MB: vestel MB100 si sursa aferenta tv donator un panasonic. Am inteles ca MB duce fara probleme 4k UHD la ce va referiti ca merge doar hd? pe youtube de exemplu ,intrati in videoclip si aveti setare rezolutie ,e blocata in hd chiar daca videoclipul e 4k? aveti vre.un pogram 4k si nu face decat hd ? nu toate posturile tv care spun ca sant hd redau si fhd ,de exemplu pro tvhd e fhd ,nu stiu daca toate emisiunile,poate dv vreti sa faca up-scaling la 4k chiar daca postul in sine nu e 4k sau daca placa dv e de pe vre.un panasonic din uk,posibil sa nu aveti activat dvbc si receptioneaza numai analog,si de acolo rezolutia mica, dvbc se poate activa din profile,daca nu se activeaza dupa un reset de menu service,urmat de prima instalare Link spre comentariu
ionel2000 Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 In meniu nu stie nimic de uhd (4k), pe youtube rezolutia e blocata la 720 maxim ,iar in meniu service vad ca nu stie de panel. Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Cred ca trebuie sa cauti si un profil de panel pentru ce ai acum in tv. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 placa e cam veche,eu personal nu as fi pierdut timpul cu ea,nu va mai face fata mult timp,la cerintele ,youtube,netflix...17mb110 incepe sa ,,inghete,, 17mb95 a murit de ceva timp si youtube ,mergea doar in maxim 720p si atunci cu greu.dar nici alta placa mai recenta cu 2 conectori lvsd nu prea se gasesc Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 La 200 - 250 de lei cat e un mediaplayer extern 4k orice tv merge mult si bine, nu conteaza cat de vechi este. Link spre comentariu
ionel2000 Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 (editat) Poate ma ajuta cineva cu profil de panel.Se misca bine pe youtube si netflix.Eu cred ca nu stie panelul si de acea nu dezvolta mai mult. 3d functioneaza dar rezolutia de uhd nu. Editat Noiembrie 7, 2023 de ionel2000 Link spre comentariu
ionel2000 Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 (editat) Acum 48 minute, iuliantv a spus: placa e cam veche,eu personal nu as fi pierdut timpul cu ea,nu va mai face fata mult timp,la cerintele ,youtube,netflix...17mb110 incepe sa ,,inghete,, 17mb95 a murit de ceva timp si youtube ,mergea doar in maxim 720p si atunci cu greu.dar nici alta placa mai recenta cu 2 conectori lvsd nu prea se gasesc Cea mai buna rezolvare era cu aceasta placa TNPH1100 2 A de panasonic era 100% identica cu sursa ,t-con, driver led. Daca stiti ceva sau o are cineva. Editat Noiembrie 7, 2023 de ionel2000 Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 (editat) 1 oră în urmă, ionel2000 a spus: Poate ma ajuta cineva cu profil de panel.Se misca bine pe youtube si netflix.Eu cred ca nu stie panelul si de acea nu dezvolta mai mult. 3d functioneaza dar rezolutia de uhd nu. pai se misca bine in aceasta rezolutie,e posibil daca e ridicata rezolutia,sa nu mai ,,miste bine,, ingheata ,cam asta e cu ele sant limitate hardware,si din software nu faci decat sa.l fortezi sa mearga in ceea ce nu prea poate ,ori va merge fierbinte ,ori va merge chinuit el are ceva profil uhd in soft,altfel nu aveati imagine deloc,dar cred ca e un profil editat,sau de pe alta placa si de acolo lipsa informatiilor in menu service,cand scrii profilele pentru display pq trebuie sa pui toate fisierele necesare pentru panel,daca vrei si informatii in menu service,daca pui doar binul responasibil cu setarile,se face modificarea dar nu se schimba si informatiile vechi,sau raman nule 48CX400B e posibil singurul ce foloseste displayul dv,deci cautati profile 17mb100 cu display VES480QNSS3DU01 ,sau pentru Panasonic 48cx400b scuze de greseala al dv display e de 58 si nu 48 ce am gasit eu Editat Noiembrie 7, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Acum 59 minute, modoran a spus: La 200 - 250 de lei cat e un mediaplayer extern 4k orice tv merge mult si bine, nu conteaza cat de vechi este. asta era bun de la inceput,inainte de a schimba placa digitala,cauta un media player ce are si tuner dvb-c ,dar cred ca aici e vorba de ambitia de a face ceva munca de placere,pasiune Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Acum 26 minute, ionel2000 a spus: Cea mai buna rezolvare era cu aceasta placa TNPH1100 2 A de panasonic era 100% identica cu sursa ,t-con, driver led. Daca stiti ceva sau o are cineva. vad ca e pentru UK irlanda,nu merge pe cablu la noi,mai mult ca sigur Link spre comentariu
bobo123 Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Eu rezolv tv urile aduse din Anglia sau care nu receptioneaza dvbc cu receiver dvbc. Am de vanzare 3 bucati. Link spre comentariu
ionel2000 Postat Noiembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 (editat) Chiar nu imi pasa daca prinde 1 post tv nu ma uit la tv eu vreau pentru redare media la rezolutie mare. Playstation 4k firestick 4k la tv nu ma mai uit . Rata de refresh 120hz sunt o gramada de monitoare care nu stiu de asa ceva.Pentru asta il vreau. Editat Noiembrie 7, 2023 de ionel2000 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum