modoran Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Nu ai decât să încerci, eu nu mă bag la așa ceva. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Dar nu stii daca DHO802 merge facut DHO812? Sau nu se mai poate umbla la astea noi? Link spre comentariu
hixpp02 Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Luați în considerare firma germană Batronix, sunt foarte corecți, aveți garanție de la ei, prețurile sunt accesibile. Nu doresc să fac reclamă, dar dacă se dă 400-500 EUR totuși contează Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 (editat) Mdea, se pare ca pretul nu-i decat pentru americani (o simtit IP ioropean ) Editat Octombrie 27, 2023 de merck Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Acum 32 minute, merck a spus: Dar nu stii daca DHO802 merge facut DHO812? Sau nu se mai poate umbla la astea noi? Ba da, merge. Merge făcut și dho900 din dho800 , cu modificările de rigoare. https://www.eevblog.com/forum/testgear/hacking-the-rigol-dho800900-scope/ Acum 35 minute, merck a spus: Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Eu am comandat de la TI, o dată fără vama a doua cu vama 22 dolari. Deci este după cum bate vântul... Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Dacă tot ați făcut varză acest anunț hai să-i punem și carne. DS1054Z își merită fiecare bănuț și e un produs care a trecut testul timpului, nu-l mai comparați cu noile "tablete" cu Android până când nu ajung la aceeași maturitate. Când am căutat prima dată "tableta" de la Rigol nici nu găseai review-uri in engleză. Ca începător dacă dai peste unele bug-urî nici nu știi ce să mai crezi. In plus rezoluție unui ADC nu este totul la un osciloscop chiar daca îl iei pentru hobby. Nici Siglent nu e chiar pomul lăudat, după câteva minute de buton am găsit două situații pe care nu reușesc să le înțeleg dacă sunt normale și de ce pe Rigol nu am pățit așa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum