Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema garantie cuptor electric incorporabil Gorenje BOS737E301X

Hacketu

Postări Recomandate

1 hour ago, antemir said:

Pot verifica ei dacă produsul cu seria respectivă 

Care serie "fratele meu" ?!? Nu intelegeti fratilor ca depanatorul de la Gorenje nu imi poate repara cuptorul nici macar in afara garantiei ?

(ca i-am spus ca il "omenesc", recte "nu raman dator" in particular ...)

Senzorul ala electronic defect se gaseste doar in urma numarului ce apare pe eticheta :

"Avem nevoie de ArtNo, SerNo", asta e raspunsul oficial Gorenje Romania !

"Dacă pierzi actele la o mașină ce faci, cumperi alta ?"

Da, daca m-apuc si razuiesc aiurea inclusiv numerele de pe sasiul motorului, cine si unde ma primeste la depanare, daca s-a stricat ?!?

In rest da, sunt masochist si m-am apucat aiurea-n tramvai sa spamez forumuri respectabile !  

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Hacketu

7

• validae

3

• modoran

3

• antonvasileeee

2

Top autori în acest subiect

O poza cu eticheta aia care a mai ramas? O identificare vizuala a modelului s-a incercat? Uneori se fac revizii de-a lungul productiei unui model, dar e posibil nu se fi operat modificari semnificative si fix piesa aia sa fie aceeasi. 
La o cautare rapida pe Google cu "Gorenje oven door switch" am gasit cateva modele. De asta am zis ca e imposibil sa nu se rezolve cu putina rabdare si bunavointa din partea cuiva. Demontat si identificat vizual, dar daca lenea "tehnicianului" e mare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări