carageae Postat Octombrie 25, 2023 Partajează Postat Octombrie 25, 2023 Vand o gramada de carti pe care le-am primit si am ales si eu cate ceva, insa multe sunt prea complexe pt. un amator si destul de vechi, probabil cuiva interesat de inginerie i-ar fi de folos. Nu am stabilit un pret exact, doar cele 4 cataloage MBLE si IPRS ar avea ceva pret, il stabilim de comun acord, in rest sa zicem 5 lei cele mici si 10 lei cele mari, pentru conformitate. Cine vrea o cantitate mare are prioritate si discount, ca ocupa loc, stiu ca unele sunt depasite dar ar fi pacat sa ajunga la gunoi...voi reveni cu alte detalii cand voi avea timp si spatiu sa le pozez, mai sunt si ceva cursuri de electronica de la I.P. Bucuresti, din anii 60, voi poza si copertile lor. Deocamdata le frunzaresc si eu un pic. Le-am primit printr-un intermediar, nu cunosc fostul proprietar, dar cred ca a fost student la electronica sau electrotehnica in anii 60...sau 70. https://www.dropbox.com/scl/fo/z2p1037ruoikwoal57d1t/h?rlkey=s9wc49bysd996qw8rmhjdbvob&dl=0 Ca oferta unica le pot oferi la 5 lei bucata, dar numai daca le dau toate odata...voi reveni sa spun exact cate sunt. E vorba cam de un sac de carti...nu incap intr-o sacosa din aia mare de supermarket... Daca cineva poate veni in Arad sa le vada inainte, e binevenit si are prioritate...discutam in privat. Link spre comentariu
imre1968 Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Eu probabil as fi interesat de cateva. Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Buna ziua ! Momentan doresc eu urmatoarele carti semnalate cu rosu : Link spre comentariu
imre1968 Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 (editat) Ma intereseaza : - Tehnica masurarii tranzistoarelor - Antene pentru radioamatori - VOL.I - Antene pentru radioamatori - VOL.II - Amplificatoare operationale - Tehnica tensiunilor inalte - Unitati de masura - Teoria moderna a circuitelor (as fi curios de continut , ce domenii sunt tratate). Ar fi utile poze cu coperta , sunt cateva la care nu se vede nici autorul nici titlul. Editat Octombrie 26, 2023 de imre1968 Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 tehnica măsurării tranzistoarelor am pus-o in lista mea Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 26, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2023 (editat) Am retinut cele solicitate, voi face liste cu cele cerute de cei doi interlocutori. Aveti perfecta dreptate, dar timpul nu imi permite sa fac asta cu toate, prefer sa le dau prima data pe cele care prezinta interes din titlu si apoi voi reveni cu detalii pentru restul. Va rog sa faceti solicitarile aici, pentru transparenta, detaliile despre plata le discutam in privat. Nu trimit ramburs, la final facem calculul si o sa va dau un cont bancar. Doar in cazuri exceptionale trimit ramburs, pentru cei din mediul rural, care nu au acces la banci sau online. Cele ce nu se vad plus inca cateva ce nu le-am pozat inca se pot adauga la cele rezervate anterior, colete voi trimite doar dupa ce inchid lista. Pretul va fi de 5 lei pentru cartile subtiri si 10 lei pentru cele mai mari. La plata in cont voi adauga 10 lei pt. taxe postale si 20 pentru ramburs. Pretul pentru cataloage si cursurile de electronica inca neprezentate va fi mai mare, ma voi consulta intai cu prieteni in domeniu...cred ca sunt carti valoroase si rare. Pana aici am rezervat asa: PavelR Sinteza in domeniul frecventa Materiale si componente electronice Tehnica masurarii tranzistoarelor Tehnologia de fabricatie a pieselor radioelectrice Metalurgia fizica a materialelor semiconductoare Tehnica masurarii in electronica Proiectarea radioreceptoarelor Teoria circuitelor electrice imre1968 Antene pentru radioamatori - VOL.I Antene pentru radioamatori - VOL.II Amplificatoare operationale Tehnica tensiunilor inalte Unitati de masura Teoria moderna a circuitelor * (voi face o poza la cuprins diseara cand ajung la ele). *** Pentru cele doua cataloage MBLE, Siemens si IPRS va rog faceti propuneri de pret...pentru conformitate eu le listez la 80 de lei bucata, dar sunt dispus la oferte, in primul rand din partea celor doi colegi de mai sus. Editat Octombrie 26, 2023 de carageae adaugare continut Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 (editat) Mulțumesc ! eu ajung acasa intr-o ora si pot sa fac poze la cuprinsul de la teoria moderna a Circuitelor edit: cuprinsul cartii https://cscan.co/sl/2Ykb302hF3I practic e materia din primii 2 ani de facultate Editat Octombrie 26, 2023 de PavelR Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 26, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Confirm, acela e cuprinsul, multumesc de ajutor. Se adaugă următoarele, de data asta cu preturi mai mari unele, negociem la mai multe cumpărate, in special la cursuri si cele format mare, trebuie sa eliberez/restrang spatiul ocupat in prezent de ele. Precizare: unele carti au usor miros de mucegai, nu sunt atinse sau deteriorate, dar e bine de stiut pentru persoanele alergice...cele care au fost mucegaite probabil s-au aruncat inainte sa ajunga la mine. Am pus deoparte cele solicitate mai sus, ar fi 80, respectiv 40 de lei pentru cele de mai sus pentru cei doi colegi, exclusiv transportul. Preturile sunt precizate in fiecare fotografie si se pot negocia proportional cu numarul de carti achizitionate. https://www.dropbox.com/scl/fo/z2p1037ruoikwoal57d1t/h?rlkey=s9wc49bysd996qw8rmhjdbvob&dl=0 Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 doresc si : Initiere In Electroacustica - D. Stanomir Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Am retinut. Daca nu mai doriti altele, pregatesc pachetul in weekend si vorbim in privat. Multumesc de interes! Link spre comentariu
PavelR Postat Octombrie 27, 2023 Partajează Postat Octombrie 27, 2023 V-am trimis mp mai devreme Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 31, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Pachetul pt. d-l PavelR e pregatit; d-l imre1968, mai doriti ceva din a doua tură? Altele nu mai pun deocamdată...o să mai pun cateva in vacanta de iarna, dar dupa ce le consult si eu inainte... https://www.dropbox.com/scl/fo/z2p1037ruoikwoal57d1t/h?rlkey=s9wc49bysd996qw8rmhjdbvob&dl=0 Aceasta e tura a doua, am repostat linkul, poate a trecut neobservat, sunt multe carti pentru radioamatori in special. Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 13, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Cartile din lista de mai jos NU mai sunt disponibile. Restul sunt...putem negocia daca exista interes, reduceri solide la mai multe carti cumparate, in special din cele mari, care ocupa loc. Voi reveni la urmatorul update cu lista in mod text cu ce a ramas. Daca exista interes pentru cuprinsul vreunei carti, trimiteti in privat un nr. de whatsapp si va trimit poze cu telefonul cand sunt la scoala, unde le am "parcate". Sinteza in domeniul frecventa Materiale si componente electronice Tehnica masurarii tranzistoarelor Tehnologia de fabricatie a pieselor radioelectrice Metalurgia fizica a materialelor semiconductoare Tehnica masurarii in electronica Proiectarea radioreceptoarelor Teoria circuitelor electrice Initiere In Electroacustica - D. Stanomir Antene pentru radioamatori - VOL.I Antene pentru radioamatori - VOL.II Amplificatoare operationale Tehnica tensiunilor inalte Unitati de masura Teoria moderna a circuitelor Circuite electronice - curs IPB Dispozitive electronice - curs IPB Circuite integrate (verde) Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Voi face un inventar zilele astea, va rog intrebati daca va intereseaza ceva, in perioada vacantei nu voi avea acces la carti, le am stocate in sala mea, la scoala unde lucrez. Doar pana vineri inclusiv pot sa mai iau din ele si sa trimit. Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 12 Autor Partajează Postat Ianuarie 12 Inca nu le-am reordonat, dar in afara de ce s-a anuntat aici, restul sunt valabile! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum