Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pe tuburi Jadis Orchestra

Manu Savu

Postări Recomandate

Bună ziua .

Am de depanat un amplificator pe tuburi , este vorba de un Jadis Orchestra , este cineva disponibil in București?

Am incercat la cineva .....dar din păcate este foarte ocupat și nu mă poate ajuta .

Nu știu dacă am postat pe secțiunea corectă, am fost îndrumat de câțiva să apelez la acest forum .

Mulțumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Manu Savu

5

• cdinu332

3

• merck

2

• gusti_73

1

Top autori în acest subiect

Ce este de reparat la el? Poate mai multe detalii ne ajuta sa stim daca va putem ajuta sau nu.

Si niste poze cu el ar fi utile.......sa vedem in ce stare este. Poate chair ii trebuiesc tuburi noi....

Link spre comentariu

Amplificatorul a funcționat o perioadă de timp dar avea un zgomot ca un mârâit, zgomot care rămânea constat , nu creștea odată cu volumul , acum ceva timp s-au înroșit două EL34 și s-a oprit brusc .

Link spre comentariu
Acum 40 minute, Manu Savu a spus:

Amplificatorul a funcționat o perioadă de timp dar avea un zgomot ca un mârâit, zgomot care rămânea constat , nu creștea odată cu volumul , acum ceva timp s-au înroșit două EL34 și s-a oprit brusc .

La prima strigare .....nu o sa fie ieftin....

Link spre comentariu

Amplificatorul este Jadis Orchestra Reference Mk.II?

Poate ai noroc si s-a ars siguranta din catodul finalelor (asta o poti verifica si tu). 

NU TE APUCA SA SCHIMBI SIGURANTA SI SA PUI AMPLIFICATORUL IN FUNCTIUNE!!!

Acum 30 minute, Усилитель a spus:

La prima strigare .....nu o sa fie ieftin....

De ce?

Link spre comentariu

Nu uitati ca nu va aflati pe o sectiune tehnica ci la bazar/servicii.

Pe scurt:
-Va bagati sau nu? 

Daca da atunci luati legatura in particular ( pe mail sau watsapp, ca PM nu merge la el din lipsa de postari ) si stabiliti detaliile.

Daca nu...nu.

Link spre comentariu
La 20.10.2023 la 8:39, Manu Savu a spus:

Bună ziua .

Am de depanat un amplificator pe tuburi , este vorba de un Jadis Orchestra , este cineva disponibil in București?

Am incercat la cineva .....dar din păcate este foarte ocupat și nu mă poate ajuta .

Nu știu dacă am postat pe secțiunea corectă, am fost îndrumat de câțiva să apelez la acest forum .

Mulțumesc 

Eu sunt din București 0790489629 repar asa ceva

Link spre comentariu

Cu ceva timp in urmă am ajuns cu amplificatorul acasă, este alt amplificator ca sunet , după modificările făcute de Viorel a dispărut în totalitate zgomotul deranjant , pentru lucrare am primit factură și garanție .

Mulțumesc tuturor pentru sprijin .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări