Manu Savu Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Bună ziua . Am de depanat un amplificator pe tuburi , este vorba de un Jadis Orchestra , este cineva disponibil in București? Am incercat la cineva .....dar din păcate este foarte ocupat și nu mă poate ajuta . Nu știu dacă am postat pe secțiunea corectă, am fost îndrumat de câțiva să apelez la acest forum . Mulțumesc Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Ai incercat la Viorel? Banuiesc ca da, ca el este ocupat... Link spre comentariu
gusti_73 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Ce este de reparat la el? Poate mai multe detalii ne ajuta sa stim daca va putem ajuta sau nu. Si niste poze cu el ar fi utile.......sa vedem in ce stare este. Poate chair ii trebuiesc tuburi noi.... Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 In primul rand trebuie sa mentionezi daca s-a mai umblat/reparat in prealabil amplificatorul sau este virgin. Daca este virgin il pot repara multi useri de aici. Link spre comentariu
Manu Savu Postat Octombrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 2 ore, cdinu332 a spus: Ai incercat la Viorel? Banuiesc ca da, ca el este ocupat... Nu îl cunosc , ai cumva un contact ? Link spre comentariu
Manu Savu Postat Octombrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Amplificatorul a funcționat o perioadă de timp dar avea un zgomot ca un mârâit, zgomot care rămânea constat , nu creștea odată cu volumul , acum ceva timp s-au înroșit două EL34 și s-a oprit brusc . Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 40 minute, Manu Savu a spus: Amplificatorul a funcționat o perioadă de timp dar avea un zgomot ca un mârâit, zgomot care rămânea constat , nu creștea odată cu volumul , acum ceva timp s-au înroșit două EL34 și s-a oprit brusc . La prima strigare .....nu o sa fie ieftin.... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 https://m.facebook.com/profile.php/?id=100002543885332&name=xhp_nt__fb__action__open_user Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Amplificatorul este Jadis Orchestra Reference Mk.II? Poate ai noroc si s-a ars siguranta din catodul finalelor (asta o poti verifica si tu). NU TE APUCA SA SCHIMBI SIGURANTA SI SA PUI AMPLIFICATORUL IN FUNCTIUNE!!! Acum 30 minute, Усилитель a spus: La prima strigare .....nu o sa fie ieftin.... De ce? Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Nu uitati ca nu va aflati pe o sectiune tehnica ci la bazar/servicii. Pe scurt: -Va bagati sau nu? Daca da atunci luati legatura in particular ( pe mail sau watsapp, ca PM nu merge la el din lipsa de postari ) si stabiliti detaliile. Daca nu...nu. Link spre comentariu
Manu Savu Postat Octombrie 20, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 2 ore, cdinu332 a spus: https://m.facebook.com/profile.php/?id=100002543885332&name=xhp_nt__fb__action__open_user Mulțumesc. Am luat legătura cu el , mă costă 1600lei reparația, cu tuburi EL34 noi , mi-a spus că a depanat multe Jadis Orchestra . Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Da, asa este. A depanat destule. O sa fii multumit. Link spre comentariu
florinmar Postat Octombrie 21, 2023 Partajează Postat Octombrie 21, 2023 La 20.10.2023 la 8:39, Manu Savu a spus: Bună ziua . Am de depanat un amplificator pe tuburi , este vorba de un Jadis Orchestra , este cineva disponibil in București? Am incercat la cineva .....dar din păcate este foarte ocupat și nu mă poate ajuta . Nu știu dacă am postat pe secțiunea corectă, am fost îndrumat de câțiva să apelez la acest forum . Mulțumesc Eu sunt din București 0790489629 repar asa ceva Link spre comentariu
Manu Savu Postat Octombrie 23, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2023 Cu ceva timp in urmă am ajuns cu amplificatorul acasă, este alt amplificator ca sunet , după modificările făcute de Viorel a dispărut în totalitate zgomotul deranjant , pentru lucrare am primit factură și garanție . Mulțumesc tuturor pentru sprijin . Link spre comentariu
Postări Recomandate