Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led vortex model LED-V32ED2D

Postări Recomandate

Acum 33 minute, antonvasileeee a spus:

Acele softuri apartin unor producatori chinezi ( in mare parte ) carora nu le pasa de cine le manipuleaza .

In republica romanica este permisa pirateria softwafe si HW ,pana deranjezi pe cineva .

Ai di grija pi cini calci baetule .

Don vasileeee ,a fost Craciunul ,vine Revelionul ,ar trebui sa fim mai buni ,sa nu ne mai intepam .chiar apropo ,acusi e Sfantu Vasile ,La multi ani sanatosi .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cred cu tărie că degeaba poți fi un ,,guru,, în orice domeniu tehnic sau aiurea, dacă nu ai și un pic de caracter.Cu alte cuvinte degeaba îi dai săracului o ciorbă dacă scuipi în ea cu dispreț....sau i-o vinzi și zici că i-ai dat-o pomană.

Asta pentru cei care îl apără pe cel în cauză.

Regulamentul Elforum cred că încă mai e valabil și pentru Tavi, indiferent de cât de ,,cineva,, e el, și cât de ,,nimeni,, oi fi eu.Dacă acest Regulament nu mai e valabil, înseamnă că am ajuns rău.

Dacă domnul Vasile (Badman) consideră altfel, îl rog cu respect acum să-mi ia definitiv funcția de moderator și să i-o dea lui Tavi și pe mine să mă excludă de pe forum. Dacă vouă așa vi se pare drept....

Link spre comentariu

Cred ca nu trebuie sa ne intalnim aici, pe un forum tehnic, sa ne masuram. E clar ca putem avea pareri diferite, dar ar fi suficient sa ne respectam. Regulamentul este facut de oameni si nu are reguli "milimetrice". Blocarea unui membru nu aduce valoare forumului si un prim gest de normalitate ar fi repunerea in drepturi.

Editat de rusu
Link spre comentariu

Eu doar întreb? Cui i-ar conveni ca altul sa îți vândă munca(cu drept de autor, fără nici nu contează) 

Adică cumperi cu x bani de la Tavi și vrei sa faci bani pe spatele lui. 

Sunt gratis softurile? Pai stai zi și noapte, aduna, denumește, și vinde. Eu sincer nu as avea răbdare nici sa redenumesc ce a făcut Tavi în toți anii ăștia. Dar na unii asa sunt. 

Ești bun? Fă-ți revista, stikuri și alte cele pe mintea tasiapoi vinde. 

Link spre comentariu

Pirateria software nu este o munca .

Daca unul vinde ce a luat gratis de ce nu ar vinde si altul ? Capitalistic vorbind !!!!!!

Insulta gratuita justificata cu  hotia software nu poate fi acceptata fara replica .

Daca sunt softurile lui sa prezinte facturile de la producatori .

PENTRU TOT CE A VANDUT PANA ACUM .

Nu cred ca poate justifica ca are drept de propietate pe acele softuri pe care le vinde .

Daca nu se dadea cu capul de masa era mai bine .

Personal am ajutat pe.multi ,am trimis soft ,memorii programate si nu am cerut niciodata bani .

Ce nu a putut fi public a fost trimis in privat dar tot fara bani 

Am mai multe ID blocate ,dar cei pe care i-am ajutat stiu si pot sa confirme asta .

@TRIFAN spunei celui care a inceput cu insultele sa fie mai bun .Valabil pentru toti cei care nu vad unde a aparut problema .

Editat de antonvasileeee
Link spre comentariu

Nu îți dau ban, deși îl meriți pentru că ești lipsit de respect și un minim bun simț.

Nu ți-am contestat pregătirea și nici munca cu strângerea softurilor.

Și nu e ,,sportul meu preferat,, să banez.Nu am mai făcut-o de destul de mult timp și doar atunci când cel banat a dat dovadă de maximă nesimțire.

Dar o să țin cont de colegii Elforum pe care se pare că i-ar afecta lipsa ta temporară, fiindcă sigur ai apela la Badman să te bage iar pe forum....

Eu nu te-am jignit cum ai făcut-o tu, doar am punctat niște chestii reale.Adevărul supără uneori, dar asta nu-i schimbă valoarea.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări