deneinvins Postat Octombrie 12, 2023 Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Cumpăr unu sau două socluri octale de cablaj, așa cum sînt cele din imaginea alăturată. În televizoarele Rubin sau Temp se găsesc pe placa de bază la cuplajul selectorului de canale. Se găsesc și în alte aparate cu tuburi. Plata în cont, ramburs, schimburi cu lămpi, alte materiale, variante, etc. Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 12, 2023 Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Salutări! Am găsit doar unul ,din păcate.... Link spre comentariu
deneinvins Postat Octombrie 12, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Este bine. Poate mai apar și altele, de prin altă parte. Vă sun mîine. Mulțumesc foarte mult ! Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 25, 2023 Partajează Postat Octombrie 25, 2023 Daca nu ati rezolvat inca, dati-mi de stire si gasim ceva bun... Link spre comentariu
deneinvins Postat Octombrie 27, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2023 (editat) Încă mai caut unul sau două socluri, așa cum sînt cele din imagine. Sau numai contactele specifice (1 pînă la 17 buc.), partea din bachelită fiind echipată cu mai multe tipuri de contacte. Editat Octombrie 27, 2023 de deneinvins Link spre comentariu
deneinvins Postat Octombrie 31, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2023 Caut (în continuare) unul sau două socluri, așa cum sînt cele din imaginea de mai sus. Sau numai contactele specifice (1 pînă la 17 buc.). Pachetul trimis de @flomar60 a ajuns în bune condiții. Toate materialele corespund așteptărilor. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 https://www.reichelt.de/ch/en/tube-socket-octal-8-pin-print-tube-8-prk-p232110.html?ACTION=3&GROUPID=8789&ARTICLE=232110&START=0&OFFSET=16& 1.8 euro/buc...par ok, ceramica portelanata. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 (editat) Am din astea de mai sus ....nu sunt bune.....intra foarte greu picioarele tubului ,se tot agata in marginea contactului de la soclu .....mari sanse sa se rupa.....este varianta cealalta care este buna...1.6 euro. ( ca stil contact identic cu cele rusesti ) Site-ul este bun au tuburi la cele mai bune preturi....daca tot platesti transport... https://btb-elektronik.de/en/product/4434/oktal-print-gabelfeder-k8a-/ La 2.7 euro au si aurit... Editat Noiembrie 13, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 13, 2023 Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Am gasit si eu unul ca cele.din poza e pe.negru Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 18, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 @Spitfire și @usiliteli, mulțumesc pentru linkuri. De ținut minte ! @Tanase Ion - continuăm discuția prin MP. Am multe socluri, noi sau recuperate, dar caut unul identic cu cele din imagine, fiindu-mi necesar pentru un proiect (la care visez mai de mult). Ofer prețul pieței sau alte materiale la schimb, lămpi, componente. Variante. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 18, 2023 Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 La 12.10.2023 la 11:26, deneinvins a spus: Cumpăr unu sau două socluri octale de cablaj, așa cum sînt cele din imaginea alăturată. În televizoarele Rubin sau Temp se găsesc pe placa de bază la cuplajul selectorului de canale. Se găsesc și în alte aparate cu tuburi. Plata în cont, ramburs, schimburi cu lămpi, alte materiale, variante, etc. Soclul care l-am gasit este acelasi model ce cele din imagine doar ca este pe negru (ebonita) Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 18, 2023 Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 Acum 1 oră, deneinvins a spus: @Spitfire și @usiliteli, mulțumesc pentru linkuri. De ținut minte ! @Tanase Ion - continuăm discuția prin MP. Am multe socluri, noi sau recuperate, dar caut unul identic cu cele din imagine, fiindu-mi necesar pentru un proiect (la care visez mai de mult). Ofer prețul pieței sau alte materiale la schimb, lămpi, componente. Variante. Am gasit unul identic.pot sa trimit posta ro.nu doresc bani.eventual o sa aleg ceva ce ai in plus.adresa in PM Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Cum stati cu soclurile? Am gasit si eu 2 bucati exact ca alea din prima imagine. Sunt noi, nelipite, dar sunt putin oxidate, ca (aproape) orice NOS sovietic argintat... Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2023 (editat) @carageae, referitor la socluri, acum stau bine. Dacă îmi puteți trimite cele două socluri, plătesc valoarea, transportul, ambalajul și deranjul. Detalii prin MP. Mulțumesc ! De asemenea MULȚUMESC userilor, pentru tot sprijinul material și pentru toate informațiile ! - - - - - - - - - - - - - - - - - Și acest caz a fost rezolvat. Rog moderatorul să închidă pagina. Editat Decembrie 3, 2023 de deneinvins Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum