ionutz2013 Postat Octombrie 12, 2023 Partajează Postat Octombrie 12, 2023 De curand am achizitionat site bga, pasta etc. Am incercat sa fac reball la un procesor si mmc la un tel iar mmc mi-a iesit din prima dar procesorul in schimb nu prea. Fie nu iesau toate bilele uniform, fie se facea masa de cositor peste mai multi pini etc. Ce ar trebui sa mai cumpar pebtru a putea face atat procesoare cat si orice bga de pe o placa de baza de tel? Mentionez ca nu am mai facut reball la telefoane pana acum. Cand mai schimbam cip-uri audio sau power management le faceam fara site. Dadeam cu letconul peste cip cu fludor si flux pana obtineam toti pinii cat de cat egali la fel si pe placa dupa care le lipeam iar dupa cateva incercari reusam sa fac functionale acele placi. Inainte am facut reball la placi video de laptop unde aveam un suport pe care asezam cipul iar peste el venea o sita prinsa cu suruburi iar peste sita aia imprastiam niste bile mici pana intrau in toate gaurile si iesau perfect. La telefoane in schimb nu am gasit suport si site de genu ala. Intrebarea mea e unde as putea gasi suport cu site si pt telefoane? Cu sitele care le am acuma ma cam chinui sa le centrez. In prezent dupa ce reusesc sa centrez cipul pe sita il lipesc cu kepton tape sa stea centrat sa pot umple gaurelele alea cu pasta. Dar de multe ori se deplaseaza de pe sita, pasta se duce si intre pini sau nu ajunge uniform pe toti pinii. In special la procesoare care au cei mai multi pini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum