ratza Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Nu am mai pus-o ca m-am lasat de electronica.Da-o naiba ca nu iti aduce bani.Ramaneti la stadiul de hobby cu ea!Daca nu e?ti in stare s? fii destul de competent ca s? ias? bani din electronic?, vorbe?te pentru tine, nu mai da sfaturi altora. Link spre comentariu
blazeu Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Nenea Ratza, electronica e una iar vazarea si scosul banilor, alta. Sunt convins ca cei mai multi care mishuna pe acest forum incearca sa invete ceva electronica. Catziva, incearca, laudabil, sa ajute, iar altii si contra cost (in limite rezonabile, mi se pare normal). Cine are ca scop principal sa scoata bani, nu cred ca face multi purici pe aici (banii se fac in alta parte!).Toate cele bune! Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Unde ai v?zut c? am zis eu ceva de vîndut? Crezi c? numai dac? faci montaje ?i le vinzi ies bani? Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Fight club nu ruleaza la Diy in perioada asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate