Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa tensiune lm723

rony2006

Postări Recomandate

Asta cu LM e meseria??. Pe lîng? faptul c? e simplu de construit, are ?i riplu mic. A mea merge de vreo patru ani ca alimentator pentru un CD player portabil. Am b?gat-o într-o carcas? de difuzor de radioficare. R?cire brici :smt003

dac? d?deai clic s-o vezi la dimensiunea original?, ai fi v?zut c? scrie mare "amplificator hi-fi"!!! :smt005

Offtopic: MifTy, care e stînga ?i care e dreapta? :smt039EDIT: Cred c? am g?sit ?i schema:http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rony2006

11

• MifTy

5

• ratza

4

• adicontakt

4

Asta cu LM e meseria??. Pe lîng? faptul c? e simplu de construit, are ?i riplu mic. A mea merge de vreo patru ani ca alimentator pentru un CD player portabil. Am b?gat-o într-o carcas? de difuzor de radioficare. R?cire brici :smt003

dac? d?deai clic s-o vezi la dimensiunea original?, ai fi v?zut c? scrie mare "amplificator hi-fi"!!! :smt005

Offtopic: MifTy, care e stînga ?i care e dreapta? :smt039

EDIT: Cred c? am g?sit ?i schema:

http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html

deci, ratza, m-ai scos din s?rite!!!

r?u!!!

?i când m? scoate cineva din s?rite cum ai f?cut tu... scanez, dom'le, m?-n?elegi??? scanez în draci!!!

c?, vorba aia, am scanner, ?i NU mi-e team? s?-l folosesc!!! :snakeman:

uite aci la tata schem? meseria??, cu voltmetru cu tot:

Posted Image

?i fiindc? sunt milos, în attach arhiva complet?: cu indica?iile pre?ioase (c? doar e schem? de pe vremea lu' Cea?c?), ?i o variant? de cablaj. asta a?a, de amorul artei, pentru c? nu cred s? mai existe multe componente cu acelea?i dimensiuni fizice, cu excep?ia 78-ului ?la, ?i bineîn?eles, a 723-ului...

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Pana miercuri o pun.

... ?i când se face miercuri??? :rade: f?când ordine, am g?sit c520d-ul pe care nu mai aveam habar unde l-am vârât...am de gând s? îl folosesc... îns? schema de fa?? folose?te ca decodor bcd-7segmente un 447, ?i eu am la dispozi?ie 2 mmc4511... se poate folosi direct, sau mai trebuie s? modific ceva valori de rezisten?e, etc???sau are cineva vre-o schem? de voltmetru cu c520d care folose?te un decodor 4511???
Link spre comentariu

Nu sa ma imbogatesc da macar sa iese ceva bani.Acum ii plin de chinezerii si nu se mai merita.M-am reprofilat pe afaceri online.Nici la palatul copiilor nu ma mai duc, ca consider eu ca am o baza intelectuala destul de buna.In timpul ala mai bine ies afara si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni si prietene.

Link spre comentariu

Nu sa ma imbogatesc da macar sa iese ceva bani.Acum ii plin de chinezerii si nu se mai merita.M-am reprofilat pe afaceri online.Nici la palatul copiilor nu ma mai duc, ca consider eu ca am o baza intelectuala destul de buna.In timpul ala mai bine ies afara si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni si prietene.

Ti-am trimis o alarma auto GRATUIT.viewtopic.php?f=14&t=27486&p=229913#p229913Ai facut ceva cu ea sau ai vandut-o?
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări