siledelapravalie Postat Octombrie 10, 2023 Partajează Postat Octombrie 10, 2023 Buna ziua ! Am untelefon G7 sau G8 (nu mai stiu exact) caruia i s-a dezlipit mufa de incarcare si nu mai incarca. Stie cineva un service bun in sectorul 3 ? Multumesc ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 21, 2023 Partajează Postat Octombrie 21, 2023 Daca trimiti telefonul la mine lipesc eu mufa Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 21, 2023 Partajează Postat Octombrie 21, 2023 Mufe lipește orice service gsm. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Unele nici nu se lipesc, fiind modulare, se înlocuiește plăcuța pe care sunt lipite cu totul. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Nu la orice telefon schimbi placuta cu totul. La unele pierzi fast charging daca faci asta de exemplu, chinezul nu a clonat toate cipurile de acolo. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Am scris că ,,unele,,....nu toate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum