sonic11 Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Salutare. Vreau ceva idei de dispozitiv pentru tăiat furnir pe lungimea fibrei in afara de clasica rigla metalica și cutter. Furnir de grosime 0,4...0.6. Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Am și eu una dar nu pot tăia de cât max 50cm. Îmi trebuie sa tai 80..100cm lungime Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 E ghilotina cu cutit circular Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Acum 6 minute, daniels a spus: E ghilotina cu cutit circular Ai un link sau macar o poza? Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 https://www.viamond.ro/papetarie/33097-ghilotina-cu-cutit-circular-hsm-t9610-1000-mm-10-coli.html Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Acum 23 minute, daniels a spus: https://www.viamond.ro/papetarie/33097-ghilotina-cu-cutit-circular-hsm-t9610-1000-mm-10-coli.html m-am desumflat repede...nu merita pentru ce am eu de făcut plus că furnirul are fibra in lungul tăieturi și cuțitul va fi deviat de aceasta. La taiere furnirul trebuie presat de ceva dreptar rigid sa nu fuga standa, dreapta. Link spre comentariu
22euu Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Daca ai de lipit un cant atunci poti lipi furnirul asa cum este si tai pe margine cu cutterul. Asa fac toti cei care fac mobila la comanda. Link spre comentariu
grosu99 Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Furnirul natural se lipeste cu prenadez si se pileste marginea cu o pila fina ...nu se taie cu cuterul Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Acum 3 minute, grosu99 a spus: Furnirul natural se lipeste cu prenadez si se pileste marginea cu o pila fina ...nu se taie cu cuterul Eu te înțeleg pe tine dar când îl cumperi nu este drept pe margine și nu poți pune unu langa altu. Ce spui tu se face la margini nu la jumate unde inbini două foi Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Daca ai de imbinat, il supralui un pic pe margini si il poti taia (ambele bucati odata) cu foarfecul. Chiar daca tai doua marguni perfect drept poti avea surpriza sa nu se imbine cum trebuie. Link spre comentariu
grosu99 Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Acum 17 minute, sonic11 a spus: Eu te înțeleg pe tine dar când îl cumperi nu este drept pe margine și nu poți pune unu langa altu. Ce spui tu se face la margini nu la jumate unde inbini două foi Corect....n-=am inteles eu bine ce vrei sa faci Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Încearcă cu un cutter cu rolă. Asta necesita plan drept și dreptar. Poți cumpăra și cuțit pentru tăiat furnir, are muchia zimțată. Procedura fiind aceeași. Cu un cutter normal, care are lama subtire, există sansa, dacă nu ai mâna sigură, să fugă pe fibră. Încearcă cu o lamă la groasă și ascuțită foarte bine. Ar fi bina ca ea să fie puțin curbata. Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2023 1 oră în urmă, cdinu332 a spus: Încearcă cu un cutter cu rolă. Asta necesita plan drept și dreptar. Poți cumpăra și cuțit pentru tăiat furnir, are muchia zimțată. Procedura fiind aceeași. Cu un cutter normal, care are lama subtire, există sansa, dacă nu ai mâna sigură, să fugă pe fibră. Încearcă cu o lamă la groasă și ascuțită foarte bine. Ar fi bina ca ea să fie puțin curbata. Am cutter cu rola dar tot fuge când tai, trebuie sa fac un suport să-l țin presat sub dreptar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum