Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unealta sau dispozitiv tăiat furnir pe lungime.

sonic11

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sonic11

6

• daniels

3

• grosu99

2

• cdinu332

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 23 minute, daniels a spus:

:rade: m-am desumflat repede...nu merita pentru ce am eu de făcut plus că furnirul are fibra in lungul tăieturi și cuțitul va fi deviat de aceasta.

La taiere furnirul trebuie presat de ceva dreptar rigid sa nu fuga standa, dreapta.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, grosu99 a spus:

Furnirul natural se lipeste cu prenadez si se pileste marginea cu o pila fina ...nu se taie cu cuterul 

Eu te înțeleg pe tine dar când îl cumperi nu este drept pe margine și nu poți pune unu langa altu.

Ce spui tu se face la margini nu la jumate unde inbini două foi

Link spre comentariu

Daca ai de imbinat, il supralui un pic pe margini si il poti taia (ambele bucati odata) cu foarfecul. Chiar daca tai doua marguni perfect drept poti avea surpriza sa nu se imbine cum trebuie.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, sonic11 a spus:

Eu te înțeleg pe tine dar când îl cumperi nu este drept pe margine și nu poți pune unu langa altu.

Ce spui tu se face la margini nu la jumate unde inbini două foi

Corect....n-=am inteles eu bine ce vrei sa faci

Link spre comentariu

Încearcă cu un cutter cu rolă.  Asta necesita plan drept și dreptar.  Poți cumpăra și cuțit pentru tăiat furnir, are muchia zimțată. Procedura fiind aceeași. 

Cu un cutter normal,  care are lama subtire,  există sansa,  dacă nu ai mâna sigură,  să fugă pe fibră.  Încearcă cu o lamă la groasă și ascuțită foarte bine.  Ar fi bina ca ea să fie puțin curbata. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

Încearcă cu un cutter cu rolă.  Asta necesita plan drept și dreptar.  Poți cumpăra și cuțit pentru tăiat furnir, are muchia zimțată. Procedura fiind aceeași. 

Cu un cutter normal,  care are lama subtire,  există sansa,  dacă nu ai mâna sigură,  să fugă pe fibră.  Încearcă cu o lamă la groasă și ascuțită foarte bine.  Ar fi bina ca ea să fie puțin curbata. 

Am cutter cu rola dar tot fuge când tai, trebuie sa fac un suport să-l țin presat sub dreptar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări