NicVal74 Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Va salut !Astazi am intampinat o problema, s-a auzit din tabloul electric un zgomot puternic,mai bine zis o bubuitura ,am atasat poza cu tabloul electric care-l am, am ridicat siguranta la loc si totul merge normal acum! intrebarea mea ar fi de ce s-a auzit acea bubuitura carui fapt se datoreaza si nu a declansat doar pur si simplu fara acel zgomot ? Va descriu sigurantele de la dreapta la stanga prima dubla este soneria, a doua iluminatul, a treia sunt toate prizele, care de fapt a si sarit si bubuit si ultima am aerul conditionat! Specific ca am si un traseu scos din tablou tot de pe prize scoasa pentru masina de spalat ! Specific ca aceasta configuratie o am de 17 ani fără sa intampin nici o problema pana acum! Va multumesc pentru eventualele sfaturi! Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Uneori declanșarea siguranței automate e însoțită de un zgomot puternic, cauzat de arcul electric de rupere a contactelor.Acest arc provoacă dilatarea aerului într-un spațiu redus, iar acel aer care iese cu mare presiune scoate acel pocnet.Nu întotdeauna se aude pocnet. Link spre comentariu
NicVal74 Postat Octombrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2023 am inteles de ce sa auzit acea pocnitura!va multumesc frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum