Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pocnit/Bubuiala Tablou Electric

NicVal74

Postări Recomandate

Va salut !Astazi am intampinat o problema, s-a auzit din tabloul electric un zgomot puternic,mai bine zis o bubuitura ,am atasat poza cu tabloul electric care-l am, am ridicat siguranta la loc si totul merge normal acum! intrebarea mea ar fi de ce s-a auzit acea bubuitura carui fapt se datoreaza si nu a declansat doar pur si simplu fara acel zgomot ? Va descriu sigurantele de la dreapta la stanga prima dubla este soneria, a doua iluminatul, a treia sunt toate prizele, care de fapt a si sarit si bubuit si ultima am aerul conditionat! Specific ca am si un traseu scos din tablou tot de pe prize scoasa pentru masina de spalat ! Specific ca aceasta configuratie o am de 17 ani  fără sa intampin nici o problema pana acum! Va multumesc pentru eventualele sfaturi!post-712023-0-19547100-1696692518_thumb.post-712023-0-37711400-1696693690_thumb.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NicVal74

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Uneori declanșarea siguranței automate e însoțită de un zgomot puternic, cauzat de arcul electric de rupere a contactelor.Acest arc provoacă dilatarea aerului într-un spațiu redus, iar acel aer care iese cu mare presiune scoate acel pocnet.Nu întotdeauna se aude pocnet.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări