Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teste de performanta => Semnal dreptunghiular

sonic11

Postări Recomandate

• Răspunsuri 228
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, dumitrumy a spus:

Pentru cititorii ramasi: ca sa nu desenezi o schema de la zero iei o schema anterioara si modifici lampa. Simularea din iunie era cu 6L6 si de aceea a ramas titlul de care s-a legat GED. MC12 nu are GM70 in biblioteca si am pus EL34.

EDIT:  traful polonez pt EL34

Traf-pol-EL34.jpg

Si simularea cu MOS sa scapam de necunoasterea lampilor:

455.png

Faceți o simulare și cu lampa el34 va rog frumos.

Acum 56 minute, Kosmin a spus:

Am găsit o poză și la 10kHz "să îl fac de râs":

10kHz_8R

Arata bine @Kosmin, felicitări!

Link spre comentariu

Salut, cred ca este dreptul meu sa stiu cine a postat si ce anume de a fost nevoie de stergere.

Traf EL34 cu miez ideal la 33Hz:

472.png

####################################################################

471.png

#####################################################################

EDIT:  traful PP pt EL34, de la aceeasi firma.

Desi frecventa este de 33Hz, curentul de magnetizare este un procent din cel total.

La SE curentul de magnetizare este in jurul curentului de repaus.

476.png

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
Acum 12 minute, Marian a spus:

Personajul care te-a injurat nu avea legatura cu discutiile de aici, e un individ care isi tot face clone periodic.

Si oricum l-am scos de pe forum.

Tocmai că are Mariam, am avut surpriza urâtă sa primesc amenitari și pe e-mail și pe messenger, deci treabă e clara.

Link spre comentariu

Ce anume e clar? 

Ca un imbecil bea prea mult si-apoi vorbeste gura fara el? 

Ca va e frica de un betiv ordinar?

Stii tu cate injiraturi si cata mizerie umana de cea mai joasa speta am indurat eu in functia asta de la multimea de scandalagii ofuscati ca am avut tupeul sa-i infrunt?

Nu stii, nu stie nimeni.

Asta nu inseamna ca trebuia sa renunt de fiecare data cand un idiot se gasea sa ma ameninte.

Asta e, din astia sunt si vor fi mereu. 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Marian a spus:

Ce anume e clar? 

Ca un imbecil bea prea mult si-apoi vorbeste gura fara el? 

Ca va e frica de un betiv ordinar?

Stii tu cate injiraturi si cata mizerie umana de cea mai joasa speta am indurat eu in functia asta de la multimea de scandalagii ofuscati ca am avut tupeul sa-i infrunt?

Nu stii, nu stie nimeni.

Asta nu inseamna ca trebuia sa renunt de fiecare data cand un idiot se gasea sa ma ameninte.

Asta e, din astia sunt si vor fi mereu. 

Te cred și cred că ai făcut tot ce a fost nevoie dar eu sunt inca șocat...

Mizerabilul asta s-a uitat la profil și a găsit adresa de mail, adresa care este și la contul de fb.

Am fost nevoit să șterg acea adresa din contul de aici și să pun locație generică Dâmbovița.

Link spre comentariu

Si daca ti-ar fi aflat adresa care e problema? 

Adresa mea e cunoscuta la mai bine de jumatate de forum, asa si? Cu ani in urma cand ma tot amenintau cate unii, nu numai ca nu m-am ascuns, dar le-am zis eu unde sa vina, daca sunt atat de batuti in cap atunci n-au decat. 

Om bun, asta e bullying de 2 lei, si de regula il practica aia cu doar jumatate de neuron obosit, sunt prea ignoranti si inculti sa se impuna cu argumente si recurg la amenintari si porcaieli.

Dar nu poti fi atat de slab sa-i pici in capcana si sa crezi ca idiotul chiar ar veni peste tine...

Doamne fereste :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări