merck Postat Octombrie 6, 2023 Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Pai il faci de ras daca pui oscilograma de 20kHz ca 10kHz. La 10kHz arata .... de invidiat! Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 6, 2023 Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Săpând prin arhivă ... cred că asta ar fi poza de final dar nu am timpii de creștere și descreștere aferenți. 20kHz ceva mai bine compensat (probabil cu mai mult NFB): Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Acum 2 ore, dumitrumy a spus: Pentru cititorii ramasi: ca sa nu desenezi o schema de la zero iei o schema anterioara si modifici lampa. Simularea din iunie era cu 6L6 si de aceea a ramas titlul de care s-a legat GED. MC12 nu are GM70 in biblioteca si am pus EL34. EDIT: traful polonez pt EL34 Si simularea cu MOS sa scapam de necunoasterea lampilor: Faceți o simulare și cu lampa el34 va rog frumos. Acum 56 minute, Kosmin a spus: Am găsit o poză și la 10kHz "să îl fac de râs": Arata bine @Kosmin, felicitări! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 6, 2023 Partajează Postat Octombrie 6, 2023 (editat) 1 oră în urmă, merck a spus: poti suprapune si curentul prin R3? Nu este acelasi cu cel din bobina, sunt serie? EL34 la 400V ########################################################## EL34 500V Editat Octombrie 6, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Va rog, nu incepeti din nou, rezumati-va la postari tehnice. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Vad ca nu ne intelegem, am sters deja 3 postari.. Ok topic inchis pentru moment. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Topic redeschis. Daca nu ne putem abtine promit sanctiuni. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 (editat) Salut, cred ca este dreptul meu sa stiu cine a postat si ce anume de a fost nevoie de stergere. Traf EL34 cu miez ideal la 33Hz: #################################################################### ##################################################################### EDIT: traful PP pt EL34, de la aceeasi firma. Desi frecventa este de 33Hz, curentul de magnetizare este un procent din cel total. La SE curentul de magnetizare este in jurul curentului de repaus. Editat Octombrie 7, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Imntepaturi fara rost intre Sonic si Dark, n-aveau legatura cu dvs. Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Domnilor eu mă retrag din discuție pentru simplul fapt că am primit amenitari și tot felul de injurii și asta doar pentru că mi-am permis sa am o altă părere. Este revoltător și de-a dreptul uluitor unde pot ajunge niste minți care se cred ilustre. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Personajul care te-a injurat nu avea legatura cu discutiile de aici, e un individ care isi tot face clone periodic. Si oricum l-am scos de pe forum. Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Acum 12 minute, Marian a spus: Personajul care te-a injurat nu avea legatura cu discutiile de aici, e un individ care isi tot face clone periodic. Si oricum l-am scos de pe forum. Tocmai că are Mariam, am avut surpriza urâtă sa primesc amenitari și pe e-mail și pe messenger, deci treabă e clara. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Ce anume e clar? Ca un imbecil bea prea mult si-apoi vorbeste gura fara el? Ca va e frica de un betiv ordinar? Stii tu cate injiraturi si cata mizerie umana de cea mai joasa speta am indurat eu in functia asta de la multimea de scandalagii ofuscati ca am avut tupeul sa-i infrunt? Nu stii, nu stie nimeni. Asta nu inseamna ca trebuia sa renunt de fiecare data cand un idiot se gasea sa ma ameninte. Asta e, din astia sunt si vor fi mereu. Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Acum 2 minute, Marian a spus: Ce anume e clar? Ca un imbecil bea prea mult si-apoi vorbeste gura fara el? Ca va e frica de un betiv ordinar? Stii tu cate injiraturi si cata mizerie umana de cea mai joasa speta am indurat eu in functia asta de la multimea de scandalagii ofuscati ca am avut tupeul sa-i infrunt? Nu stii, nu stie nimeni. Asta nu inseamna ca trebuia sa renunt de fiecare data cand un idiot se gasea sa ma ameninte. Asta e, din astia sunt si vor fi mereu. Te cred și cred că ai făcut tot ce a fost nevoie dar eu sunt inca șocat... Mizerabilul asta s-a uitat la profil și a găsit adresa de mail, adresa care este și la contul de fb. Am fost nevoit să șterg acea adresa din contul de aici și să pun locație generică Dâmbovița. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Si daca ti-ar fi aflat adresa care e problema? Adresa mea e cunoscuta la mai bine de jumatate de forum, asa si? Cu ani in urma cand ma tot amenintau cate unii, nu numai ca nu m-am ascuns, dar le-am zis eu unde sa vina, daca sunt atat de batuti in cap atunci n-au decat. Om bun, asta e bullying de 2 lei, si de regula il practica aia cu doar jumatate de neuron obosit, sunt prea ignoranti si inculti sa se impuna cu argumente si recurg la amenintari si porcaieli. Dar nu poti fi atat de slab sa-i pici in capcana si sa crezi ca idiotul chiar ar veni peste tine... Doamne fereste Link spre comentariu
Postări Recomandate