FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Buna ziua ! Am si eu o mica problema cu acest laptop, in timpul instalari wind....10, 11 / 64 biti nu imi vede ssd-ul de nicio culoare, adica nu mi-l vede ca sa-l pot partitiona, formata,etc.. Dupa cate am vazut eu pe youtube, ii trebuie un soft / driver care se numeste cam asa : Intel RST VMD Controller 9A08 (TGL). Acum cam de unde as putea sa iau acest soft / driver : Intel RST VMD Controller 9A08 (TGL) ? Astept raspuns! Va multumesc! Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 (editat) Salut Florine, Uite aici: Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (10th and 11th Gen Platforms) PS: Dar parca se putea si fara driverul ala, dezactivand in BIOS VMDul. BR/Daniel Editat Octombrie 2, 2023 de Craciun Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Va multumesc ! L-am mai incercat cu acesta si mai devreme si nu vrea sa functioneze nici in ruptul capului. Astept si altele! Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Salut, Incearca sa dezactivezi VMDul in BIOS si vezi. BR/Daniel Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 (editat) Uite si aici de pe YT cu driver de la HP: BR/Daniel Editat Octombrie 2, 2023 de Craciun Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Acum 22 minute, Craciun a spus: Salut, Incearca sa dezactivezi VMDul in BIOS si vezi. BR/Daniel Nu are aceasta optiune / VMD in bios . Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 @FLORIN IORDACHE cu astea extrase si pus pe stick ai incercat? https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp147501-148000/sp147639.exe Încerca din ambele foldere dchu_1VMD si dchu_2IRST, la Lenovo tot gen11 a mers cu alea de pe site-ul Intel. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Uitati acesta este biosul laptop-lui : Hp 15-dw3050nq Va multumesc foarte mult pentru ajutor ! Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Da-i disable la virtualization technology. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Virtualization technology oprești doar daca nu folosești mașini virtuale, altfel nu are legătura cu driverul pentru SSD. Încerca cu ce ti-am scris in link-ul de mai sus ca altfel am stat sa caut degeaba. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Acum 27 minute, Stefan a spus: @FLORIN IORDACHE cu astea extrase si pus pe stick ai incercat? https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp147501-148000/sp147639.exe Încerca din ambele foldere dchu_1VMD si dchu_2IRST, la Lenovo tot gen11 a mers cu alea de pe site-ul Intel. Gata s-a rezolvat, a functionat cu driverul: sp147639.exe . Va multumesc foate mult! Acum 28 minute, Craciun a spus: Da-i disable la virtualization technology. Treaba aceasta am facut-o prima data, dar fara succes ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Buna ziua! Mai am inca o mica problema cu acest laptop, nu vrea in niciun chip sa functioneze touchpad-ul, am tot incercat cu drivere pentru touchpad, dar degeaba, fara niciun rezultat. Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc! Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Daca ai verificat totul la drivere si in BIOS încerca si ce zic aici cu doua apăsări simultane in coltul din stânga sus pe touchpad https://www.driversupport.com/knowledge-article/hp-laptop-touchpad-not-working/ Presupun ca la tastele multifuncționale nu ai tasta dedicata de dezactivare touchpad. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Buna seara ! Haideti ca l-am rezolvat pana la urma, dar a mai trebuit sa mai incerc inca vreo 20-30 de drivere pentru touchpad pana a fost unul ok . Va multumesc foarte, foarte frumos pentru raspsunsurile oferite ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum