Sharky Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 pun pariu ca incintele roacarului merg mult mai bine. :supz: Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 alea sigilate ? :toimonster: Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Am si eu cu ce sa ma mandresc : :weedman: Incinta o poti face dupa nr de aur, parametrii ts, ochiometric sau urechiometric(asta in cel mai bun caz) ca e tot aia. Nici audiofili nu cred ca o sa faca mare diferenta Va rog frumos nul mai insultati pe yogi ca nici mie nu miar fi placut la vremea aia sa zica cineva de chinezariile mele cas nashpa :partyman: (de remarcat filtrul auto pe 3 cai legat la inalta :smt016 ) Si in ziua de azi ascult la chinezarii ... din cauza PAF (Parent Acceptance Factor) :smt033 Link spre comentariu
yogi72cj Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 pt cei MNC-sceptici am o veste buna: dupa citeva saptamani de teste,boxele se comporta extraordinar de bine ca sateliti(asta a fost destinatia lor de baza pt cine nu a inteles),cu mentiunea ca tweterele au putere mare,fidelitate buna,dar au un sunet usor metalic pe banda larga suna surprinzator de bine relativ la cit au costat(140 lei) pe scurt eu sint multumit,si oricum pot sa imi fac oricind altele mai bune si astea le pot vinde si am si un mic profit Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Vrei sa faci altele mai bune cu MNC? Io zic sa te lasi de meserie. Cu mnc no sa realizezi mare lucru.Am si tw ca al tau si pot sa zic ca are un raspuns aiurea in frecventa + wooferu la diametru lui de subwoofer urca f prost in frecventa. Am testat o gramada de frecvente de taieri pana am reusit sa scot ceva muzica din boxa aia. Link spre comentariu
yogi72cj Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 alte boxe mai bune cu alte difuri mai bune,evident Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Din alte difuri mai bune nu => ca trebuie neaparat sa iasa boxe mai bune :smt021 Asta este sigur evident :smt001,si este doar un adevar cert,nu altceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum