Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MNC sunflower 30306

yogi72cj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yogi72cj

6

• CBI

3

• radue

2

• aTaelectronics

2

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Am si eu cu ce sa ma mandresc : :weedman:

Posted Image

Incinta o poti face dupa nr de aur, parametrii ts, ochiometric sau urechiometric(asta in cel mai bun caz) ca e tot aia. Nici audiofili nu cred ca o sa faca mare diferenta

Va rog frumos nul mai insultati pe yogi ca nici mie nu miar fi placut la vremea aia sa zica cineva de chinezariile mele cas nashpa :partyman: (de remarcat filtrul auto pe 3 cai legat la inalta :smt016 )

Si in ziua de azi ascult la chinezarii ... din cauza PAF (Parent Acceptance Factor) :smt033

Link spre comentariu

pt cei MNC-sceptici am o veste buna: dupa citeva saptamani de teste,boxele se comporta extraordinar de bine ca sateliti(asta a fost destinatia lor de baza pt cine nu a inteles),cu mentiunea ca tweterele au putere mare,fidelitate buna,dar au un sunet usor metalic pe banda larga suna surprinzator de bine relativ la cit au costat(140 lei) pe scurt eu sint multumit,si oricum pot sa imi fac oricind altele mai bune si astea le pot vinde si am si un mic profit

Link spre comentariu

Vrei sa faci altele mai bune cu MNC? Io zic sa te lasi de meserie. Cu mnc no sa realizezi mare lucru.Am si tw ca al tau si pot sa zic ca are un raspuns aiurea in frecventa + wooferu la diametru lui de subwoofer urca f prost in frecventa. Am testat o gramada de frecvente de taieri pana am reusit sa scot ceva muzica din boxa aia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări