dumitrumy Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Pai de ce sunt atatea partide in toate tarile? Pareri diferite pt aceeasi problema. A construi 2 generatoare si a duce un fir suplimentar intre 2 camere, aceasta este intrebarea! Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Doar colegul știe care e situația de la fața locului.Bănuiesc că acele camere sunt destul de depărtate fizic, altfel pentru un perete dintre două camere nu cred că era o mare problemă să mai tragă al treilea fir.Și poate acel cablu o fi trecut (ascuns) pe sub plinta parchetului și adăugarea celui de-al treilea ar presupune ceva muncă și deranj, mutat de mobilă, etc..... Poate revine și ne lămurește. Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2023 (editat) La 28.09.2023 la 15:24, gica70 a spus: as putea folosi cele 2 telefoane fixe, din incaperi diferite, fara a trage un alt cablu, pe post de interfon Asta am scris de la inceput. E complicat pentru a mai pune o sarma. Eu am pus 2 telefoane de astea in paralel pentru a putea apela si primi mesaje din 2 incaperi diferite. Cele 2 cable ale telefoanelor si cel al convertorului din cutia neagra (!) sunt toate legate in paralel int-o doza pe peretele exterior al cladirii. Editat Octombrie 1, 2023 de gica70 Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Simulari pt legarea serie si paralel. Acelasi semnal de la microfon, amplitudinea de peste 4 ori mai mare pt serie. ***************************************************************** ################################################### Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 2, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2023 (editat) Da, multumesc.Eu le-am pus in paralel pentru a avea acces la retea atunci cand le foloseam ca atare iar acum trebuie sa ma catar pe pereti la acea doza pentru a face modificari. Intensitatea sunetului nu mi se pare slaba, chiar ieri am facut un experiment, am ascultat tv-ul prin celalat telefon. Pe microreceptor am si o tasta pentru 2 nivele de semnale (v. poza). Telefonul e un Gigaset DA210, am cautat schema interna dar nu am gasit nimic. Editat Octombrie 2, 2023 de gica70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum