tavi1985 Postat Septembrie 26, 2023 Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Am un televizor smart tv Android 4.4.4 version ttx-v003, tv vizion touch and32 vttv si vreau sa pun pe telefonul meu o aplicatie pentru controlat televizorul. Telefonul nu are ir blaster si sunt praf la electronica si tot ce tine de real Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 stimabile ...televizorul tau stie doar infrarosu dpv al receptiei la telecomanda ... daca nu ai port ir la telefon , atunci pa , ura si la gara ... renunta la idee si ia-ti o telecomanda pt el ... Link spre comentariu
tavi1985 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Cineva mi-a zis ca merge si wi fi, televizorul are internet dar nici un program de telecomanda nu merge. A venit cine mi-a zis de wi fi si a pus pe telefon programe de pe google play dar niciunul nu a mers Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Daca totul a fost făcut corect pe telefon / tableta atunci va ramam soluția de aici: https://www.elforum.info/topic/158360-diverse-it-automatizari-auto-etc/page/2/#comment-2174603 Adică 7. Telecomanda IR cu wifi RM4C PRO sau 8. Telecomanda IR cu wifi RM4 PRO. Am de aproximativ un an un RM4 mini si funcționează ok deși telefonul actual are si IR, cel mai mult mă interesa sa pot opri TV-ul când nu sunt acasă. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 La pretul ala iti piere cheful de a face telecomanda din telefon ( bine, asta daca topicul nu ar fi fost la misto, ceea ce nu e cazul ). Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Boieria si comoditatea se plătesc deci nu e scump, daca e scump isi poate comanda așa ceva de pe Ali daca tot zice ca e praf la lipit câteva fire: https://www.aliexpress.com/item/1005004100181458.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum