Pricopie Iulian_241121 Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Mb.17ips95-s1,sursă 17ips11,display VES315WNDB-01.Led standby roșu aprins,la apăsarea joystik-ului ledul clipește de 9 ori și se stinge.Am schimbat placa mb și placa sursă și același simtom are!Ceva idei! Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 (editat) lasa.te de ,,schimbat placi,, invata princpiul lor de functionare cel ,ai probabil leduri defecte,si cum tu stai prost cu vederea ,ti.a scapat ca totusi are magine Editat Septembrie 25, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 26, 2023 Partajează Postat Septembrie 26, 2023 (editat) ps . la mine cauza scrierii gresite ,se datoreaza tastaturii leptop ce a fost schimbata cu una in franceza si a ramas laptopul setat pe norvegiana,nu ca nu as sti sa setez limba tastaturii,dar limba franceza la tastatura e groaznica,ca sa bati cifre trebuie sa dai cu shift,v.oi cauta alta tastatura ,dar nu prea am avut chef de el, de acolo in loc de m bat ,i.mi mai scapa cate o litera...merg instant pe directia tastelor vechi..plus ca era 1 noaptea si eram obosit,numai de recitit ceea ce am scris nu.mi ardea ,, lasa.te de ,,schimbat placi,, invata principiul lor de functionare cel mai probabil leduri defecte,si cum tu stai prost cu vederea ,ti.a scapat ca totusi are magine,, Editat Septembrie 26, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum