Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire display Samsung TV 123 cm - 49MU6202

alencore

Postări Recomandate

Salutare,

Dupa cum spune si titlul, incerc sa gasesc un display pentru TV-ul de mai jos. Juniorul a reusit sa-mi aduca o bucurie si incerc sa-mi dau seama daca pot schimba singur display-ul sau trebuie sa-mi cumpar alt TV. Am vreo sansa sa cumpar, de undeva, un display compatibil pentru modelul meu?

Poza -> https://imgtr.ee/image/TV.6E5PU

Link TV -> https://www.emag.ro/televizor-led-curbat-smart-samsung-123-cm-49mu6202-4k-ultra-hd-clasa-a-ue49mu6202kxxh/pd/DY3V67BBM/

Multumesc frumos!

Editat de alencore
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alencore

2

• validae

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Alt tv. Ecranul e cea mai scumpă piesă din tv....iar unul nou ajunge sau depășește prețul tv-ului.

Orice placă de bază sau sursă defectă se poate cumpăra cu maxim 200-300 Lei, dar display-ul nu.

Doar printr-un noroc fenomenal poți găsi pe cineva care să fie dispus să renunțe la astfel de tv din cauza unui defect care nu are legătură cu ecranul.Cineva care nu are ce face cu banii în principiu..

Link spre comentariu

puneti si dv locatia la profil,sau in topic,la mine daca e sa am asemenea display ,ajunge 1000lei ,dar trebuie desacut tv.ul si postat codul de pe modulele cu driver display,sant vre.o 3 modele de display,samsung,sharp,auo .....

Link spre comentariu
On 9/24/2023 at 7:52 PM, iuliantv said:

puneti si dv locatia la profil,sau in topic,la mine daca e sa am asemenea display ,ajunge 1000lei ,dar trebuie desacut tv.ul si postat codul de pe modulele cu driver display,sant vre.o 3 modele de display,samsung,sharp,auo .....

Buna ziua,

Locatia este Bucuresti. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări