alencore Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 (editat) Salutare, Dupa cum spune si titlul, incerc sa gasesc un display pentru TV-ul de mai jos. Juniorul a reusit sa-mi aduca o bucurie si incerc sa-mi dau seama daca pot schimba singur display-ul sau trebuie sa-mi cumpar alt TV. Am vreo sansa sa cumpar, de undeva, un display compatibil pentru modelul meu? Poza -> https://imgtr.ee/image/TV.6E5PU Link TV -> https://www.emag.ro/televizor-led-curbat-smart-samsung-123-cm-49mu6202-4k-ultra-hd-clasa-a-ue49mu6202kxxh/pd/DY3V67BBM/ Multumesc frumos! Editat Septembrie 24, 2023 de alencore Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Alt tv. Ecranul e cea mai scumpă piesă din tv....iar unul nou ajunge sau depășește prețul tv-ului. Orice placă de bază sau sursă defectă se poate cumpăra cu maxim 200-300 Lei, dar display-ul nu. Doar printr-un noroc fenomenal poți găsi pe cineva care să fie dispus să renunțe la astfel de tv din cauza unui defect care nu are legătură cu ecranul.Cineva care nu are ce face cu banii în principiu.. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 puneti si dv locatia la profil,sau in topic,la mine daca e sa am asemenea display ,ajunge 1000lei ,dar trebuie desacut tv.ul si postat codul de pe modulele cu driver display,sant vre.o 3 modele de display,samsung,sharp,auo ..... Link spre comentariu
alencore Postat Septembrie 26, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2023 On 9/24/2023 at 7:52 PM, iuliantv said: puneti si dv locatia la profil,sau in topic,la mine daca e sa am asemenea display ,ajunge 1000lei ,dar trebuie desacut tv.ul si postat codul de pe modulele cu driver display,sant vre.o 3 modele de display,samsung,sharp,auo ..... Buna ziua, Locatia este Bucuresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum