sonic11 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 (editat) 1 oră în urmă, gedd135 a spus: e clar ca va uitati si nu stiti la ce va uitati,vechile metehne nu au disparut,ce inseamna thd la o armonica de 190mV??? ROG MODERATORII SA IMI STEARGA CELE DOUA POSTARI,CEA CU GU50 SI CEA CU 6C33C,MULTUMESC!!! Ooo hoo, ia-o ușurel că nimeni nu vrea sa te pună la zid, din partea mea ai toată admirația pentru faptul că ai ales sa te lupți cu calul asta nărăvaș. Că discutăm in contradictoriu este alta poveste dar sunt puțini că tine care au curajul sa ducă un proiect cap coada. Că mai trebuie sau nu ceva făcu la amp este irelevant atît cât timp este pe gustul tău. Spor! Eu nu mai intervin că te-am deranjat destul. Editat Octombrie 3, 2023 de sonic11 Link spre comentariu
xdanx Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 (editat) folositi programul ARTA si va arata THD, armonici, la ce putere doriti care zic eu e mai reprezentativ. Eram curios de distributia armonica, cat si ce THD+N aveti la putere maxima Editat Octombrie 3, 2023 de xdanx Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 (editat) Da dar ARTA este pe bani sau il crack-uiesti spre deosebire de REW. Editat Octombrie 3, 2023 de sesebe Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 După cum zice și darius_bv, performanțele la joasă frecvență sunt remarcabile, dat fiind faptul că vorbim de un SE Legat de șters topicul sper să te răzgândești, este un exemplu frumos pentru alți constructori amatori (sau DIY-eri cum le zice acum). Se vede că este vorba de foarte mult timp investit și multă pasiune acolo (recunosc că mai trag cu ochiul și pe FB și văd progresul de la o lună la alta). Pentru măsurători eu am mai folosit Visual Analyzer (e gratis) la diferite teste cu placa de sunet, am tot postat cu ani în urmă pe forum și măsurători de thd și de intermodulație etc. Unora le-au plăcut, altora nu (motivele doar ei le știu). Le-am făcut cu placa de sunet la început că nu aveam acces la un analizor profesional dar ulterior am continuat să o folosesc pentru a-i impulsiona și pe cei fără osciloscoape digitale sau analizoare scumpe să procedeze la fel. Din păcate nu putem asculta prin intermediul forumului un amplificator și oscilogramele rămân singura "cale comună" de a ne face o impresie asupra performanțelor unui amplificator. Cine dorește să le posteze e binevenit, cine nu....la fel. Și pe alte forumuri din străinătate e la fel....fiecare postează cât și când vrea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum