Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6C33C SE

gedd135

Postări Recomandate

1 oră în urmă, gedd135 a spus:

e clar ca va uitati si nu stiti la ce va uitati,vechile metehne nu au disparut,ce inseamna thd la o armonica de 190mV???

ROG MODERATORII SA IMI STEARGA CELE DOUA POSTARI,CEA CU GU50 SI CEA CU 6C33C,MULTUMESC!!!

Ooo hoo, ia-o  ușurel că nimeni nu vrea sa te pună la zid, din partea mea ai toată admirația pentru faptul că ai ales sa te lupți cu calul asta nărăvaș.

Că discutăm in contradictoriu este alta poveste dar sunt puțini că tine care au curajul sa ducă un proiect cap coada.

Că mai trebuie sau nu ceva făcu la amp este irelevant atît cât timp este pe gustul tău.

Spor! Eu nu mai intervin că te-am deranjat destul.

Editat de sonic11
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

După cum zice și darius_bv, performanțele la joasă frecvență sunt remarcabile, dat fiind faptul că vorbim de un SE :aplauze

Legat de șters topicul sper să te răzgândești, este un exemplu frumos pentru alți constructori amatori (sau DIY-eri cum le zice acum). Se vede că este vorba de foarte mult timp investit și multă pasiune acolo (recunosc că mai trag cu ochiul și pe FB și văd progresul de la o lună la alta).

Pentru măsurători eu am mai folosit Visual Analyzer (e gratis) la diferite teste cu placa de sunet, am tot postat cu ani în urmă pe forum și măsurători de thd și de intermodulație etc. Unora le-au plăcut, altora nu (motivele doar ei le știu). Le-am făcut cu placa de sunet la început că nu aveam acces la un analizor profesional dar ulterior am continuat să o folosesc pentru a-i impulsiona și pe cei fără osciloscoape digitale sau analizoare scumpe să procedeze la fel.

Din păcate nu putem asculta prin intermediul forumului un amplificator și oscilogramele rămân singura "cale comună" de a ne face o impresie asupra performanțelor unui amplificator.

Cine dorește să le posteze e binevenit, cine nu....la fel. Și pe alte forumuri din străinătate e la fel....fiecare postează cât și când vrea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări