sesebe Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 (editat) Nu lucrez cu tuburi iar comentul meu era doar ca sa atrag atentia. Eu consider ca schema de control ar trebuie regindita pt ca nu este bine conceputa, situatie similara la foarte multe scheme ce se plimba la liber pe net. Principial schema este un divizor de tensiune in care rezistenta controlata optic este conectata spre tensiunea negativa. Pina cind operationalul intra in functione corect nu ne putem baza pe controlul rezistentei si putem presupune ca cel mai probabil LED-ul nu are alimentare si deci rezistenta are o valoare foarte ridicata. Aceasta situatie cu rezistenta foarte mare duce la lipsa negativare. Eu as incerca sa inversez logica si controlul astfel incit atunci cind LED-ul nu-i alimentat sa am negativarea maxima la tub. Asta implica inversarea LDR-ului cu rezistorul fix, adica rezistor fix spre tensiunea negativa si LDR spre GND. Oricum necesita o reproiectare mai complexa nu doar ce am spus eu mai sus. Editat Septembrie 27, 2023 de sesebe Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Și pe lângă astea timpul de reacție al VTP-ului este destul de slab. Link spre comentariu
gedd135 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2023 (editat) Asadar,revin cu o schema noua/veche,e vorba de autobiasul PrimaLuna,foarte raspandit,dupa cum vedem Vref este de 470mV,iar Vref din autobiasurile prezentate de mine in acest topic,este 600mV! Cu alte cuvinte,povesti de genul 1 Ohm....10ohm in catod nu au nicio legatura,operationalele stiu sa lucreze cu tensiunile din schemele prezentate,parerea mea este sa punem mana si sa facem lucruri practice ca teoria e frumoasa doar pe hartie! Editat Septembrie 28, 2023 de gedd135 Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Citești printre rânduri...am spus că dacă folosești comparator nu mai contează tensiunea culeasă de pe rezistență din catod. În schema de mai jos ai o referință care este comparată cu tensiunea culeasă de pe r catod. Aceasta tensiune este direct proporțională cu produsul I*R deci respectiva rezistență trebuie aleasa in funcție de referință sau mai exact referință trebuie aleasa in raport de R catod și ele nu se pun din burta ....0,47v....x R. Trebuie să găsești valorile care te avantajează și punctul când comparatorul intra în acțiune inclusiv curentul necesar tubului final. Astea sunt datele problemei. Link spre comentariu
gedd135 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2023 37 minutes ago, sonic11 said: Citești printre rânduri...am spus că dacă folosești comparator nu mai contează tensiunea culeasă de pe rezistență din catod. În schema de mai jos ai o referință care este comparată cu tensiunea culeasă de pe r catod. Aceasta tensiune este direct proporțională cu produsul I*R deci respectiva rezistență trebuie aleasa in funcție de referință sau mai exact referință trebuie aleasa in raport de R catod și ele nu se pun din burta ....0,47v....x R. Trebuie să găsești valorile care te avantajează și punctul când comparatorul intra în acțiune inclusiv curentul necesar tubului final. Astea sunt datele problemei. Ok,tot nu e clara natura dilemei....nu e buna schema,nu da randament,nu face ceea ce trebuie? Am prezentat 3 scheme de autobias si ce sa vezi,toate au cate o problema dar nimeni nu vine cu ceva concret! Vino dumneata cu ceva concret!! Link spre comentariu
gedd135 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Poftim,o banalitate cu 2 tranzistori,ce e in schema e si in simulare...ce are asta? Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Domnule nu am zic că nu e buna schema, am zis că trebuie adaptata la tubul dumitale. Ce curent îți trebuie prin tub? Link spre comentariu
gedd135 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2023 (editat) 10 minutes ago, sonic11 said: Domnule nu am zic că nu e buna schema, am zis că trebuie adaptata la tubul dumitale. Ce curent îți trebuie prin tub? Uite in simulare,prin tub PSF este 300mA,in functie de asta se poate calcula/redimensiona rezistorul pentru orice tub.... R=Uref / I ,in cazul de fata 0.6V/ 300mA= 2 Ohm Editat Septembrie 28, 2023 de gedd135 Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 (editat) Pentru 0,47v uref și 300ma trebuie R catod 1.56R, sau uref 0,6v cum ai zis și 2R. Este mai ușor de obținut referință de 0,6v. Am in lucru un modul cu mcu pentru auto Bias dar timpul nu mai ajunge Editat Septembrie 28, 2023 de sonic11 Link spre comentariu
gedd135 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2023 1 minute ago, sonic11 said: Pentru 0,47v uref și 300ma trebuie R catod 1.56R, sau uref 0,6v cum ai zis și 2R. Este mai ușor de obținut referință de 0,6v. Oricum voi face autobiasul de la PrimaLuna si cel cu optocuplorul...pe cel cu tranzistori l-am facut.... Link spre comentariu
darius_bv Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Totusi... autobias cu nisip? Chiar la final va dati cu stangu-n dreptul? Felicitari pentru realizare! As fi fost curios de un spectru, putere de iesire, factor de distorsiuni, ceva sinusoide. Am lucrat cu aceasta lampa doar ca element regulator in stabilizatoare de putere. Stiu ca e foarte "naravasa". Link spre comentariu
gedd135 Postat Septembrie 28, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2023 21 minutes ago, darius_bv said: Totusi... autobias cu nisip? Chiar la final va dati cu stangu-n dreptul? Felicitari pentru realizare! As fi fost curios de un spectru, putere de iesire, factor de distorsiuni, ceva sinusoide. Am lucrat cu aceasta lampa doar ca element regulator in stabilizatoare de putere. Stiu ca e foarte "naravasa". Nisipul in autobias nu se pune,in asteptarea componentelor din China am mers pe varianta spusa mai devreme,de negativare mixta,mai am de instalat VU-metrul si urmeaza masuratorile Link spre comentariu
darius_bv Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Asta sustin si eu despre sursele de curent constant folosite in combinatie cu tuburile. La o impedanta (reala) de aproape 20Mohm ce influienta are CCS-ul cu nisip asupra sunetului? Dimpotriva, lampa zburda linistita neingradita de rezistenta anodica. In fine, dume sunt destule... Link spre comentariu
Elservius Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Ce drag mi-a devenit dintr-o dată "veteranul" BF423, mai ales dacă are și piciorușe aurite... Dar totuși, fratele BF421 are tensiunea colector-emitor și mai mare, 300V. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 29, 2023 Partajează Postat Septembrie 29, 2023 (editat) ceva mai simplu... si intrare/driver cu ECC85.... Editat Septembrie 29, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum