sandocan75 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 (editat) Buna ziua, Am acest sistem audio panasonic sa-akx320 care la apasarea butonul bluetooth intra in protectie F77; celelalte functii sunt functionale. Am facut un update de firmware, aceeasi situatie. Manualul de utilizare , la aceasta eroare zice sa-l "Disconnect the AC mains lead and consult your dealer". Stiti ce-as mai putea face pt a scapa de F77 ? Multe multumiri. Editat Septembrie 23, 2023 de sandocan75 erata Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Să înțeleg că dacă-i dai semnal pe altă intrare decât BT funcționează corect ? Fiindcă eroarea aia e cauzată de obicei de defectarea amplificatorului integrat.... Link spre comentariu
sla Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 (editat) Ati incercati conectarea aparatului prin BT la mai multe telefoane diferite? E posibil ca varianta BT de pe telefoanele mai noi sa nu fie acceptata de aparat. Editat Septembrie 23, 2023 de sla Link spre comentariu
sandocan75 Postat Septembrie 24, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2023 La 23.09.2023 la 12:15, validae a spus: Să înțeleg că dacă-i dai semnal pe altă intrare decât BT funcționează corect ? Fiindcă eroarea aia e cauzată de obicei de defectarea amplificatorului integrat.... Are sunet pe toate sursele de semnal (cd, stick, radio, aux). Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Atunci problema e de la modulul BT din combină. Link spre comentariu
sandocan75 Postat Septembrie 24, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2023 eroarea apare numai cand doresc sa activez bluetooth (are un buton dedicat pe aparat). I-am dat capacul jos , si in jurul cpu-ului am gasit mai multe componente afectate de un lichid curs pe placa; am curatat foarte bine locul, dar e posibil sa aiba trasee sau treceri fata/verso afectate . Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Traseele întrerupte se pot reface, doar să nu fi fost afectate și alte componente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum