doru3160 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Salutare, am de schimbat o baterie la un samsung si as dori sa stiu daca este cineva pe forum din Iasi, sau poate recomanda pe cineva, care poate face operatiunea, cu o baterie originala, noua. Nu se pune problema de cost, nu vreau gratis sau cu discount. Am si varianta cu reprezentanta samsung, dar dureaza cel putin o saptamana cu tot cu curier, cel mai probabil 12 zile. Inca nu am deschis fisa de reparatie la ei, doar am avut o discutie telefonica. Telefonul nu mai este in garantie, bateria mai tine cca 6 ore. In rest nu are nici un alt defect. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Eu am avut experiente ok cu baietii din Tudor (service-ul cu galben, fix la strada mare). Daaaaaar, s-ar putea sa nu vrea sa elibereze certificat de garantie daca bateria nu e luata de la ei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Dau doar 6 luni garantie, ceea ce mi se pare foarte putin, pt o baterie noua, originala. Luata de la ei, binenteles. Atat merge orice aftermarket, facut pe vapor. De altfel, au un singur pret, nu au pret pt aftermarket si pe original. Asta mi-a dat de gandit. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Posibil sa nu fie acumulator original in cazul asta. Am patit-o la service-ul din centru cand am cerut o oferta la Motorola in primavara. A trebuit sa mearga sa il intrebe pe tehnician direct pentru ca ei in sistem nu-i aparea specificat. Mi s-a spus ca e acumulator compatibil. Garantia de 6 luni e probabil limitata pentru ca uneori te trezesti cu display dezlipit sau alte minuni. Ei stiu cam cat rezista adezivul lor si atunci isi "calculeaza" o garantie. Eram la ala din Podu Ros cand a venit clientul cu displayul dezlipit dupa o saptamana si l-au trimis la plimbare refuzandu-i garantia pe motiv ca "dom'le bateria veche era umflata, s-a deformat displayul, nu e vina noastra ca nu mai sta lipit". Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Mda, tocmai pt asta am vrut sa iau legatura cu cineva personal si nu la tejghea. Bateria nu e umflata, telefonul este in uz zilnic, inca nu l-am resetat pt service. Se pare ca tot la reprezentanta e mai sigur. Ma gandeam ca daca gasesc o varianta loco, scap mai repede, si eventual fara resetare, ca de fapt asta ar fi marea durere. Pierzi o gramada de timp la reinstalare, conturi si aplicatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum