iclub Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Salut! Am o sursa chinezeasca TXN-1502D la care s-a defectat voltmetrul.Acesta e realizat in varianta originala cu ICL7107cm44 varianta COB. Cu ceva timp in urma am avut defect ampermetrul si ,cu migala ,am reusit sa-i plantez un ICL7107CM44Z care a mers din prima. Pentru voltmetru am comandat pe Ali circuitul cu terminatie"Z" dar am primit simplu ICL7107CM44. L-am montat dar nu functioneaza , valoarea afisata variaza aleatoriu. Precizez ca sursa insine functioneaza corect (LM732). Din ce vad eu pe cablaj nu exista sursa de -5V ,pinul 34 (V-) este legat la pinul 28 (BP/GND). Intrebarea mea este: ICL7107CM44Z poate sa functioneze fara -5V ? Link spre comentariu
blacklight Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 datasheetul celor 2 IC-uri l-ati comparat? Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Nu se gaseste datasheet pentru clonele chinezesti, doar pentru alea originale, ce nu se cumpara de pe aliexpress. Cumpara de aici si va merge sigur: https://ro.mouser.com/ProductDetail/Renesas-Intersil/ICL7107CM44Z?qs=9fLuogzTs8J7odDwokP6hQ%3D%3D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum