barbulescuorlando Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Buna ziua.Am o tabletă lîngă pat pe care rulez . în android 10, aplicatia Ring Doorbell pt soneria de la apartament. Pe hol, departe de laptop, este instalat un telefon obișnuit( setat pe tone) cu ajutorul căruia deschid usa de la interfonul scării blocului. Se poate conecta, printr-un adaptor la linia telefonică la usb-c de la tableta astfel să pot înlocui telefonul de la intrare cu tableta de la capătul patului? Știu ca se poate muta acolo interfonul dar ar fi fost mai bine daca puteam folosi tableta pt mai multe dispozitive. Pe ea mai am si hub-ul pt încălzirea centrală, pt lumini, pt boiler, camerele supraveghere...etc Mulțumesc . Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 S-ar putea face ceva cu un microcontroller sau Arduino, dar implică atât programare cât și ceva hardware. În primul rând trebuie să știi care e secvența ce trebuie simulată, respectiv ce semnal trebuie să dai interfonului pentru comanda de deschidere. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 21, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Mult prea complicat pentru mine. Mulțumesc oricum Link spre comentariu
overdrive Postat Septembrie 29, 2023 Partajează Postat Septembrie 29, 2023 La 21.09.2023 la 23:23, barbulescuorlando a spus: Mult prea complicat pentru mine. Mulțumesc oricum Poate poti da ideea producatorului de interfoane Electra din Iasi... Link spre comentariu
Dan.B Postat Septembrie 21, 2024 Partajează Postat Septembrie 21, 2024 Eu am făcut ceva relativ simplu: - Am montat un releu WiFi care se găsește la prețuri mici pe mai multe site-uri și funcționează cu aplicația Tuya. - E clar că trebuie să deschizi aplicația și să dai click pe butonul de acționare a releului. Acest releu este bistabil, așa că a trebuit să îi creez o rutină astfel că la acționare să se autobasculeze în poziția de oprit după o secundă. - Contactul releului este pus în paralel cu butonul de deschidere a yalei ușei de la intarre. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 22, 2024 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2024 Daca interfonul era al meu personal, la casa mea , era simplu.. Interfonul este pt casa scării la bloc. Orice intervenție asupra lui este strict interzisă. De....așa e la comun. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 22, 2024 Partajează Postat Septembrie 22, 2024 strict interzisa de cine??? nu va amendeaza nimeni daca montati un contact de releu la postul interior! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum