vizicon Postat Septembrie 18, 2023 Partajează Postat Septembrie 18, 2023 Daca e un coleg interesat de el ( display spart ) poate da un mesaj ,eu nu mai sunt interesat sa fac achiziti . Multumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 18, 2023 Partajează Postat Septembrie 18, 2023 Asta e un anunt de vanzare sau o informare? Link spre comentariu
vizicon Postat Septembrie 18, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2023 De vanzare , eu la varsta mea nu mai fac achiziti si un clieint a venit cu el cu ecranul spart . Scuze daca am gresit ,daca considerati ca nu e OK se poate sterge . Multumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 18, 2023 Partajează Postat Septembrie 18, 2023 Nu are legatura cu varsta. Ca sa postați un anunt de vanzare, sunt cateva condiții obligatorii, pe care le gasiti imediat cum deschideti sectiunea vanzari. Succes. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 18, 2023 Partajează Postat Septembrie 18, 2023 Pentru anunt la sectiunea vanzari trebuie sa scrieti pretul si poza cu obiectul/obiectele pe care le vindeti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum