Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificatoare, transformatoare, radiatoare si altele

AlpHs00

Postări Recomandate

Vand urmatoarele:

1-Termostat programabil FLUOREON C17 GH3, 2 bucati se dau impreuna pt. ca am un singur manual de instructiuni. 90 lei ambele.

sIngWvf.jpg

2-Sursa stabilizata defecta. Transformatorul este OK, are 17-0-17v.  65 lei

ZIBZgcD.jpg

mSfZu1X.jpg

3-Radiator cu dimensiunile 200x120x55. pret 35 lei

jVeMzJh.jpg

4- Doua transformatoare, cel dublu c core provine de la un plotter romananesc si banuiesc ca are o singura infasurare de 32V iar cel C core provine de la un amplificator universum. Acesta are doua ramuri de 19,5v. 35 lei bucata, 60 lei impreuna.

1LQmfK1.jpg

xeF4Czy.jpg

OF9pmUT.jpeg

5-4 relee  24v/ 240v6A -impreuna 20 lei.

rvBwMK5.jpg

6-Casti gamming Sennheiser gsp 302 folosite ocazional dar din pacate nu mai am ambalajul. pret 110lei

wMeTC7Y.jpg

7-Benoclu  cu viziune de noapte Besgtuarder wg80. In poza cauciucul de pe ele pare prafuit dar in realitate nu arata asa rau. M-am jucat de 2-3 ori cu el, nu a fost folosit intens. Vine cu  husa dar fara cablu, card  sau incarcator (5v usb2.0) Pret 240lei negociabil.

digital-night-vision-ir-binocular-wg-80-brand-bestguarder.pdf (imimg.com)

GN7e8tO.jpg

8-Router Asus AC1750. pret 140 lei (negociabil)

Jf1Rfxu.jpg

Samsung Galaxy J5 model SM-J530F fara urme de uzura dar defect. Nu merge difuzorul, pe casti scoate semnal. 90 lei.

IYmnrzd.jpg

8iEg956.jpg

ynXgVAx.jpg

Amplificator Sony ta470-f in stare perfecta de functiune.  Finalii au fost schimbati (de nevoie) cu ceva mai performant respectiv 2SA1294/2SC3263 (originali Sanken ) pret 300 lei

IXqDETM.jpgoBTzc4p.jpg

Trimit doar prin PR iar pretul transportului este suportat de cumparator. 

Va urma...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Buna ziua. Doresc acest produs, daca mai este disponibil. Adresa pe pm. Stima

7-Benoclu  cu viziune de noapte Besgtuarder wg80. In poza cauciucul de pe ele pare prafuit dar in realitate nu arata asa rau. M-am jucat de 2-3 ori cu el, nu a fost folosit intens. Vine cu  husa dar fara cablu, card  sau incarcator (5v usb2.0) Pret 240lei negociabil.

Editat de v-l
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări