daniels Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Unu care si-a facut usile cu carioca Link spre comentariu
dorian 70 Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 intenționat am lăsat, e de pe Youtube, Alina Beijing, o chinezoaică care mi-i dragă... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 Pui reducție de la 3/4 la 1/2 și ai rezolvat. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 La 18.02.2024 la 9:39, NICA a spus: Una mai actuala: Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Apropo de imaginea de mai sus. Mi-e teama de conjunctura, adica este posibil sa se ajunga in aceeasi situatie in care Codruta a ajuns mare sefa procuroare in varful UE. Cu „dulapul” la NATO nu ma simt in siguranta! Link spre comentariu
icar Postat Martie 16 Partajează Postat Martie 16 Nu sunt adeptul teoriilor conspiratiei dar... Daca Johannis este ales tocmai pentru ca e roman, adica dintr-o tara prapadita care poate fi aratata cu degetul si invinovatita de inceperea celui de al treilea razboi mondial? Un pampalau, usor de manevrat, care oricum nu are nimic de spus de unul singur, va face ce i se dicteaza (vezi ionopot peeeseeeedeee). E doar o teorie a conspiratiei, ca tot sunt la moda! Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 17 Partajează Postat Martie 17 Cam la asta ma gandeam si eu dar am zis ca-i prea mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate