video2023 Postat Septembrie 16, 2023 Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Salut si bine v-am gasit! M-a lovit un dor nebun de video, deh nostalgia, si as dori sa achizitionez unul. Am si ceva casete ramase pe care as vrea sa le revad. Nu ma pricep prea bine la ele dar stiu, ca si in cazul casetofoanelor, ca au avut o perioada de glorie cand se faceau aparate calumea, grele, rezistente si o perioada cand se faceau foarte usoare, gen cele combo cu dvd care se stricau repede. La fel stiu de pe nenea google ca unele marci aveau probleme cu mecanica si se stricau repede, de aceea a m nevoie de ajutorul nostru sa achizitionez unul si sa nu nimeresc unul prost. Il voi cumpara de la noi, nu ma complic cu ebay si altele. Ce am gasit eu de vanzare pe la noi Panasonic NV 333 National Model NV-370 JVC HR-D430 Panasonic NV-G12 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 16, 2023 Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Sony semiprofesional , model SLV-815 ... 7,9kg , lemn pe margine , jog shuttle si pe bord si pe telecomanda , 9 sau 16 PIP-uri --- nu imi mai amintesc exact --- , 7 capete , telecomanda originala are 2 fetze ... imi aduc aminte ca am platit 100 usd pe el atunci cind mi-a fost adus la comanda din Germania , adica , practic l-am luat gratis , pentru ca numai telecomanda originala costa 100 usd ... Link spre comentariu
tm07uxo Postat Septembrie 16, 2023 Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Buna ziua.....Vind din lucrurile unui prieten plecat prea repede dintre noi....Vaduva are un Philips nu stiu tipul dar dupa masa pe la ora 13 pot spune....foarte putin folosit...si greu de gasit in asa stare.....mai avea si un beta max parca asa se cheama defect ce urma sa fie restaurat, si niste casete gratis......fa un pret pentru ele .... sa vedem D-na ce parere are ... suna -ma nr. meu pe privat...cu respect. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 16, 2023 Partajează Postat Septembrie 16, 2023 Cauta ceva direct drive cu minim 4 capete Link spre comentariu
tkdr Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 (editat) La 16.09.2023 la 11:00, misuraelectronic a spus: Sony semiprofesional , model SLV-815 ... 7,9kg , lemn pe margine , jog shuttle si pe bord si pe telecomanda , 9 sau 16 PIP-uri --- nu imi mai amintesc exact --- , 7 capete , telecomanda originala are 2 fetze ... imi aduc aminte ca am platit 100 usd pe el atunci cind mi-a fost adus la comanda din Germania , adica , practic l-am luat gratis , pentru ca numai telecomanda originala costa 100 usd ... Știu pe cineva care are (nu e de vânzare!) Un SLV-825 costa vreo 2100 de mărci nou-nouț la vremea aceea. Jog-shuttle chiar și pe telecomandă, PiP, rulări și derulări pas-cu-pas, etc .... șmeker tare ! Super sculă de basculă !!! Editat Septembrie 23, 2023 de tkdr Link spre comentariu
blueicon Postat Septembrie 26, 2023 Partajează Postat Septembrie 26, 2023 (editat) La 16.09.2023 la 11:00, tm07uxo a spus: Buna ziua.....Vind din lucrurile unui prieten plecat prea repede dintre noi....Vaduva are un Philips nu stiu tipul dar dupa masa pe la ora 13 pot spune....foarte putin folosit...si greu de gasit in asa stare.....mai avea si un beta max parca asa se cheama defect ce urma sa fie restaurat, si niste casete gratis......fa un pret pentru ele .... sa vedem D-na ce parere are ... suna -ma nr. meu pe privat...cu respect. Mai multe detalii despre betamax,se poate? Editat Septembrie 26, 2023 de blueicon Link spre comentariu
tm07uxo Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Buna ziua tuturor si nu numai.....in postarea mea am pomenit din amintiri , stiam ca prietenul are un betamax pe care planuia sa-l reconditioneze....mergand acum la fata locului realitatea este ca, ce am crezut eu ca era betamax-ul in cauza este un.... Blau punct VHS... poate mai mult de 20 kg....pretul este gratis + 10 casete ptr cine cumpara recorderul Philips.. cu stima.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum