Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare video VHS

Postări Recomandate

Salut si bine v-am gasit! M-a lovit un dor nebun de video, deh nostalgia, si as dori sa achizitionez unul. Am si ceva casete ramase pe care as vrea sa le revad. Nu ma pricep prea bine la ele dar stiu, ca si in cazul casetofoanelor, ca au avut o perioada de glorie cand se faceau aparate calumea, grele, rezistente si o perioada cand se faceau foarte usoare, gen cele combo cu dvd care se stricau repede. La fel stiu de pe nenea google ca unele marci aveau probleme cu mecanica si se stricau repede, de aceea a m nevoie de ajutorul nostru sa achizitionez unul si sa nu nimeresc unul prost.

Il voi cumpara de la noi, nu ma complic cu ebay si altele.

Ce am gasit eu de vanzare pe la noi

Panasonic NV 333

National Model NV-370

JVC HR-D430

Panasonic NV-G12

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sony semiprofesional , model  SLV-815 ...  7,9kg , lemn  pe  margine , jog shuttle  si  pe  bord  si  pe  telecomanda ,  9 sau 16 PIP-uri --- nu  imi  mai  amintesc  exact --- , 7 capete  , telecomanda  originala  are  2  fetze ... imi  aduc  aminte  ca  am  platit  100 usd  pe  el  atunci  cind  mi-a  fost  adus  la  comanda  din  Germania , adica , practic l-am  luat  gratis , pentru ca  numai  telecomanda  originala  costa  100 usd ...:rzb

Link spre comentariu

Buna ziua.....Vind din lucrurile unui prieten plecat prea repede dintre noi....Vaduva are un Philips nu stiu tipul dar dupa masa pe la ora 13 pot spune....foarte putin folosit...si greu de gasit in  asa stare.....mai avea si un beta max parca asa se cheama defect ce urma sa fie restaurat, si niste casete gratis......fa un pret pentru ele .... sa vedem D-na ce parere are  ... suna -ma nr. meu pe privat...cu respect.

Link spre comentariu
La 16.09.2023 la 11:00, misuraelectronic a spus:

Sony semiprofesional , model  SLV-815 ...  7,9kg , lemn  pe  margine , jog shuttle  si  pe  bord  si  pe  telecomanda ,  9 sau 16 PIP-uri --- nu  imi  mai  amintesc  exact --- , 7 capete  , telecomanda  originala  are  2  fetze ... imi  aduc  aminte  ca  am  platit  100 usd  pe  el  atunci  cind  mi-a  fost  adus  la  comanda  din  Germania , adica , practic l-am  luat  gratis , pentru ca  numai  telecomanda  originala  costa  100 usd ...:rzb

Știu pe cineva care are (nu e de vânzare!) Un SLV-825 costa vreo 2100 de mărci nou-nouț la vremea aceea. Jog-shuttle chiar și pe telecomandă, PiP, rulări și derulări pas-cu-pas, etc .... șmeker tare !

Super sculă de basculă !!!

Editat de tkdr
Link spre comentariu
La 16.09.2023 la 11:00, tm07uxo a spus:

Buna ziua.....Vind din lucrurile unui prieten plecat prea repede dintre noi....Vaduva are un Philips nu stiu tipul dar dupa masa pe la ora 13 pot spune....foarte putin folosit...si greu de gasit in  asa stare.....mai avea si un beta max parca asa se cheama defect ce urma sa fie restaurat, si niste casete gratis......fa un pret pentru ele .... sa vedem D-na ce parere are  ... suna -ma nr. meu pe privat...cu respect.

Mai multe detalii despre betamax,se poate?

Editat de blueicon
Link spre comentariu

Buna ziua tuturor si nu numai.....in postarea mea am pomenit din amintiri , stiam ca prietenul are un betamax pe care planuia sa-l reconditioneze....mergand acum la fata locului realitatea este ca,  ce am crezut eu ca era betamax-ul in cauza este un.... Blau punct VHS... poate mai mult de 20 kg....pretul este gratis + 10 casete ptr cine cumpara recorderul Philips.. cu stima....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări