Vizitator clubd Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Salut,am de montat o camera de supraveghere, iar distanta pana la ea este de cca 70m, un cablu coaxial pana la ce distanta maxima merge in conditii normale, pentru camera am un alimentator 12V/700mA, pe langa cablul coaxial mai am un cablu de alimentare, la 70m exista pierderi ? Link spre comentariu
rimache Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Referitor la lungimea cablului nu stiu ce pierderi ai, dar stiu ca de obicei nu se foloseste un cablu suplimentar pentru alimentare. Alimentarea se poate face prin acelasi cablu coaxial , separand tensiunea continua de semnalul video prin condensatori. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 s-ar putea sa fie cam prea mare distanta pt. coaxial si iti va trebui amplificator de semnal AV(depinde mult de camera). Poti folosi convertoare de la AV(Audio-Video,cum ai iesirea la camera) la cablu bifilar torsadat(gen utp, la care iti mai raman 6 fire pe care le poti utiliza pt. alimentare+alte controale etc.) care merge si la peste 100 m fara probleme, gasesti pe net multe firme din Ro care comercializeaza asa ceva. Sun 2 module. Sunt cam 20-40 ron, eu am gasit si scheme ca sa le faci(nu intreba ca nu le mai am). Cauta firme de supraveghere, daca nu gasesti anunta-ma sa caut sa iti arat, acum nu am timp. :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator clubd Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 am tras cablul, cred ca schema cladiri nu era masurata bine sau rola nu avea exact 100m, ca am terminato aproape pe toata, desi am tras cablul printr-o canalina unde se aflau mai multe cabluri cu tensiuni, semnalul s-a pierdut foarte putin, se pare ca am avut noroc... dar si un pic de ghinion, am fost atent mai mult la lumina artificiala sa nu-mi bata in camera si am ignorat lumina naturala care desi se afla la distanta mare se pare ca ma afecteaza :( Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 pai in ce sens te afecteaza, bate soarele direct in camera? monteaza niste "aparatoare" Link spre comentariu
Vizitator clubd Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 nu este vorba de soare, este vorba de lumina zilei, inainte sa o montez i-am facut proba in birou, si cum o indreptam cat de putin spre geam nu se mai vedea, o sa o mut zilele aceste in alt colt sa vad daca se rezolva...la ce fel de aparatoare te referi ? Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 aparatoare de lumina, probabil au o anumita denumire, sa nu lase lumina din afara cadrului sa cada pe obiectiv, fizic sunt niste placute cu vopsea mata pe ele. Link spre comentariu
florinnn22 Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 din cate tin minte, o camera video alb negru pentru cctv scoate 3v varf la varf, daca folosesti placa de captura video(dvr) iti trebuie minim 1,2v, fenomenul pierderi de semnal pe cablu apare la frecvente inalte si e nasol cand vb despre emisie receptie, mai ales pe receptie cand ai semnale de ordinul microvoltilor. in ceea ce priveste lumina, daca ai cumparat o camera gen cctv vezi ca are buton pe camera care se cheama backlight compensation, o sa fi surprins cat de misto functioneaza, daca vrei rezolutie si claritate camere alb negru sunt perfecte, cele color au rezolutia mai mica.o camera cctv alb negru de 600linii rezolutie cu lentila cu tot te duce la 4mil maxim.iar de alimentat fir separat daca e pe 12v, sau daca te hotarasti sa schimbi camera se gasesc camere care se alimenteaza la 220v, daca vrei sa montezi camera in exterior este musai sa o pui in carcasa termostata costa vreo 100ron, pentru captura sistemel dvr sunt cele mai bune ai posibilitatea sa vizualizezi si pe net live, adica iti trebuie o placa de captura care o pui in pc, partea proasta este ca pc-ul nul mai poti folosi si treb ca hardu sa fie de minim 320gb iar daca calcu e legat la net si are ip public poti sa accesezi inregistrarile si sa vezi live ce se intampla. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum