gigi66 Postat Septembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Da pe C907 cond de filtrej sunt 309 v ,unde poate fi defectul ?? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Nu functioneaza PFC, SG6961 vad in schema mea. Desi vad ca cel de 26 inch nu are PFC. Ai bloc de PFC? O poza ar ajuta. Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 14, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Sa va trimit poza cu sursa mea pe ambele parti ? Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 15, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 17 ore, gigi66 a spus: Sa va trimit poza cu sursa mea pe ambele parti ? Dvs spuneti de acest PFC , SG 6961 , pe sasiul meu este notat la acest PFC, SG este :SG 901 ,SG 902 ,SG 903 sunt 3 ,masurate ca pe diode imi indica defecte , sa fie ele defecte ? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Dumneata chiar existi? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Domnule gigi66, colegul vorbea de un integrat care comandă PFC-ul, acolo unde acesta e folosit. PFC înseamnă Power Factor Correction, scopul lui fiind acela de a îmbunătăți randamentul surselor. Sfatul meu e să încercați să nu abordați domenii unde nu aveți cunoștințe suficiente, în afară de faptul că puteți defecta mai grav aparatul, vă puneți și viața în pericol.Chiar dacă o faceți pentru uz personal, tot periculos rămâne. Măcar studiați bine teoria înainte de aborda aceste defecte, sunt sute și mii de pagini atât pe forum cât și pe internet. Vi s-a cerut o poză clară cu placa sursei.Asta ar clarifica dacă are sau nu PFC. O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie: Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul. Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,. După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,. Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare. Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 15, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 41 minute, validae a spus: Domnule gigi66, colegul vorbea de un integrat care comandă PFC-ul, acolo unde acesta e folosit. PFC înseamnă Power Factor Correction, scopul lui fiind acela de a îmbunătăți randamentul surselor. Sfatul meu e să încercați să nu abordați domenii unde nu aveți cunoștințe suficiente, în afară de faptul că puteți defecta mai grav aparatul, vă puneți și viața în pericol.Chiar dacă o faceți pentru uz personal, tot periculos rămâne. Măcar studiați bine teoria înainte de aborda aceste defecte, sunt sute și mii de pagini atât pe forum cât și pe internet. Vi s-a cerut o poză clară cu placa sursei.Asta ar clarifica dacă are sau nu PFC. O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie: Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul. Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,. După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,. Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare. Domnule validae eu va rog foarte ,foarte frumos sa ma intelegeti ,cum am mai spus si alta dat nu ese sa trimit poze pe forum am incercat de mai multe ori si nu am reusit acum ce sa fac sami dau in cap ? pot trimit poze pe Messenger daca este permis alt fel nu pot nuu stiu nu imi ese sa trimit poze astai tot . Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Păi cred că am descris foarte clar procedeul mai sus.Dacă aveți un nepot sau vecin mai tinerel, ei sigur ar reuși într-un minut asta. Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 15, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 4 minute, validae a spus: Păi cred că am descris foarte clar procedeul mai sus.Dacă aveți un nepot sau vecin mai tinerel, ei sigur ar reuși într-un minut asta. Vecini nu am care sa stie ,nepoti sunt la scoala militara ,vin la vacanta. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 (editat) Nu stii sa cauti nici pe YT? Editat Septembrie 15, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 15, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2023 V-am trimis pozele cu greu Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 15, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Acum 4 ore, gigi66 a spus: V-am trimis pozele cu greu Cum am spus am trimis pozele cerute dar nu le vede nimeni ce sfatuti mai pot primi pentru a rezolva ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 gigi66.În clipul pus de dumitrumy depanatorul a verificat piesele şi a găsit duse:2 siguranțe,un circuit comandă şi un transformator (întrerupt).Cine crezi că poate ghici ce e dus la tine?? Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 15, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Se pare ca dvs nu ai citit de la inceput ce am explicat ce problema are TV -ul si ce am masurat ce mi s-a cerut pe acest forum,nui vorba ca cineva sa ghiceasca ,doar sfaturi spre defect si rezolvare . Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 Daca avea pfc, exista pe placa bobina și mosfetul de comanda, doar nu pot fi smd și alea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum