Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme la sursa de alimentare la TV SHARP .LCD Model:LC- 26S7E-BK

gigi66

Postări Recomandate

• Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi66

22

• validae

9

• dumitrumy

9

• modoran

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 17 ore, gigi66 a spus:

Sa va trimit poza cu sursa mea pe ambele parti ?

Dvs spuneti de acest PFC , SG 6961 , pe sasiul meu este notat la acest PFC, SG este :SG 901 ,SG 902 ,SG 903 sunt 3 ,masurate ca pe diode imi indica defecte , sa fie ele defecte ?

Link spre comentariu

Domnule gigi66, colegul vorbea de un integrat care comandă PFC-ul, acolo unde acesta e folosit.

PFC înseamnă Power Factor Correction, scopul lui fiind acela de a îmbunătăți randamentul surselor.

Sfatul meu e să încercați să nu abordați domenii unde nu aveți cunoștințe suficiente, în afară de faptul că puteți defecta mai grav aparatul, vă puneți și viața în pericol.Chiar dacă o faceți pentru uz personal, tot periculos rămâne. Măcar studiați bine teoria înainte de aborda aceste defecte, sunt sute și mii de pagini atât pe forum cât și pe internet.

Vi s-a cerut o poză clară cu placa sursei.Asta ar clarifica dacă are sau nu PFC.

O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Link spre comentariu
Acum 41 minute, validae a spus:

Domnule gigi66, colegul vorbea de un integrat care comandă PFC-ul, acolo unde acesta e folosit.

PFC înseamnă Power Factor Correction, scopul lui fiind acela de a îmbunătăți randamentul surselor.

Sfatul meu e să încercați să nu abordați domenii unde nu aveți cunoștințe suficiente, în afară de faptul că puteți defecta mai grav aparatul, vă puneți și viața în pericol.Chiar dacă o faceți pentru uz personal, tot periculos rămâne. Măcar studiați bine teoria înainte de aborda aceste defecte, sunt sute și mii de pagini atât pe forum cât și pe internet.

Vi s-a cerut o poză clară cu placa sursei.Asta ar clarifica dacă are sau nu PFC.

O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Domnule validae eu va rog foarte ,foarte frumos sa ma intelegeti ,cum am mai spus si alta dat nu ese sa trimit poze pe forum am incercat de mai multe ori si nu am reusit acum ce sa fac sami dau in cap ? pot trimit poze pe Messenger daca este permis alt fel nu pot nuu stiu nu imi ese sa trimit poze astai tot .

Link spre comentariu
Acum 4 minute, validae a spus:

Păi cred că am descris foarte clar procedeul mai sus.Dacă aveți un nepot sau vecin mai tinerel, ei sigur ar reuși într-un minut asta.

Vecini nu am care sa stie ,nepoti sunt la scoala militara  ,vin la vacanta.

Link spre comentariu

gigi66.În clipul pus de dumitrumy depanatorul a verificat piesele şi a găsit duse:2 siguranțe,un circuit comandă şi un transformator (întrerupt).Cine crezi că poate ghici ce e dus la tine??

Link spre comentariu

Se pare ca dvs nu ai citit de la inceput ce am explicat ce problema are TV -ul   si ce am masurat ce mi s-a cerut pe acest forum,nui vorba ca cineva sa ghiceasca ,doar sfaturi spre defect si rezolvare .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări