Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor incorporabil Studio casa FE660 Toscana

aghet

Postări Recomandate

Buna seara.Am comandat comutatorul de functii ...am primit...am pierdut poza cu legaturile electrice la comutator...Va rog o poza din care sa ma inspir.sunt cam 12 fire diferite culori si diametre..Va rog multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• aghet

2

Top autori în acest subiect

Greu de crezut să-și desfacă cineva cuptorul ca să facă poză la comutator.Am căutat pe net și nu se găsește nimic de genul ăsta. Dacă firele erau cumva legate mănunchi în ordine, ar fi posibil să le refaci ordinea.Altfel trebuie scoasă schema (reverse engineering) sau dedusă...

Link spre comentariu

Va multumesc.Am ridicat schema dupa fire si am reusit sa le readuc la locul lor.Comutatorul de functii are 2 rinduri de contacte intrare(pot spune)P3(1pin) P1(3pini-mijloc lipsa) si P2(2 pini) si al doilea rind spre ce pleaca de la 1 la 6 astfel:1-alb subtire duce la bec interior,2-maro gros duce la R jos,3-alb gros duce la R sus,4-rosu gros duce la R grill sus, 6- are 2 fire albe unul gros duce la termostat si 1 fir alb subtire duce la bec panou(ON).Pinii de intrare sun :P1-negru gros vine de la termostat, P3 are punte cu P2 negru gros si vine de la comutatorul ON/OFF de pe timer si tot de pe ele mai duce la lampa termostat de pe panou.Pe firele de intrare P, vine faza(acu daca nu inversezi stecherul!)Asta este valabil la Toscana si Avena FE660.Cu respect va salut

Link spre comentariu

Acum că l-ai dovedit, ar fi util să desenezi pe o bucată de hârtie poziția cablurilor la comutator, după culori și eventual cu niște mici etichete.Lipită pe carcasa interioară, te va scuti de probleme mai târziu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări