Atlas nou Postat Septembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Buna Multumesc pentru sfaturi. Parchetul eu l-am pus,dormitorul are doar 4X4 m. Livingul are 8X4 si peste tot eu am montat parchetul. Problema este dulapul din dormitor,nu poate fi mutat,e imens si foarte greu. Prefer sa reconditionez parchetul pe moment. Spor Alex Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Păi nu se reconditioneaza... Ma rog, dacă vrei să dai cu ceva pe el nu te ține nimeni. Iei un lac pe bază de apă, să nu pută, un trafalet și îți faci de treabă. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 O soluție care să îi redea modelul șters nu există.Mai mult decât să-i acoperi porțiunile afectate cu autocolant nu văd ce poți face... Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Asta-i ca in vorba aia cu nebunul, piatra, lacul si intelptii.... Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Doar parchetul masiv se reconditioneaza. Cel laminat se schimba direct. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum