Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parchet laminat Wenge

Atlas nou

Postări Recomandate

Buna

Am in dormitor parchet laminat Wenghe.

Ma bucur de un singur lucru,nu au avut in magazin o suprafata suficienta pentru toata casa:rade:.

Are deja 15 ani si arata rau.Nu e zgariat(prea tare),dar e decolorat.

As vrea sa stiu daca este vre-o metoda prin care as putea sa-i redau culoarea cat de cat.

Multumesc

Spor

Alex

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cdinu332

6

• Atlas nou

4

• validae

3

• modoran

2

Top autori în acest subiect

Buna

2 sfaturi,unul mai bun decat celalalt:rade:.

Multumesc.

Cum spuneam"exclus".

O fosta de-a mea improspata totul cu motorina(mobila,parchet).dar ma gandeam ca exista ceva mai putin invaziv.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu
Acum 19 minute, cdinu332 a spus:

Dă cu motorină...:rade:

E așa complicat să pui 15mp de parchet? Eu am pus 16mp in trei ore,  singur, miercurea trecută. 

Poate că dacă nu ai niște bani de alt parchet o fi complicat.Că s-a cam scumpit după pandemie totul.Ca să nu zic de mutatul mobilei prin casă, că n-o fi numai parchetul pe acolo...

Link spre comentariu

Cam 1000lei a fost distractia.  Parchet+plinta +folie. Cu mobilierul am rezolvat mutand-ul într-o parte,  pus o portiune și plinta,  mutat la loc și continuat cu restul. 

Mai sunt și oferte și e bine să urmărești pe saiturile magazinelor. 

Link spre comentariu

Nu au niciun efect.  Parchetul ăsta nu e lemn. Desenul e dat de o folie subtire ,sintetica,  care are câteva straturi de lac. 

Se duce lacul(stratulde uzură) , apoi folia... ce să readuci la o stare acceptabilă? Se toceste neuniform și nu permite o slefuire pentru a fi adus la un numitor comun în ce privește aspectul unitar,  că apoi să dai cu ceva pe el.

Editat de cdinu332
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări