Atlas nou Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Buna Am in dormitor parchet laminat Wenghe. Ma bucur de un singur lucru,nu au avut in magazin o suprafata suficienta pentru toata casa. Are deja 15 ani si arata rau.Nu e zgariat(prea tare),dar e decolorat. As vrea sa stiu daca este vre-o metoda prin care as putea sa-i redau culoarea cat de cat. Multumesc Spor Alex Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Se schimbă. Link spre comentariu
Atlas nou Postat Septembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 4 minute, cdinu332 a spus: Se schimbă. Multumesc. Exclus(pe moment). Spor Alex Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Atunci stai așa. Și-a depășit durata de viață. Link spre comentariu
Atlas nou Postat Septembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Buna 2 sfaturi,unul mai bun decat celalalt. Multumesc. Cum spuneam"exclus". O fosta de-a mea improspata totul cu motorina(mobila,parchet).dar ma gandeam ca exista ceva mai putin invaziv. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Dă cu motorină... E așa complicat să pui 15mp de parchet? Eu am pus 16mp in trei ore, singur, miercurea trecută. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Partea cu model e din hartie impregnata cu o rasina sa reziste un timp. Nici motorina nu mai e ce-a fost. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 19 minute, cdinu332 a spus: Dă cu motorină... E așa complicat să pui 15mp de parchet? Eu am pus 16mp in trei ore, singur, miercurea trecută. Poate că dacă nu ai niște bani de alt parchet o fi complicat.Că s-a cam scumpit după pandemie totul.Ca să nu zic de mutatul mobilei prin casă, că n-o fi numai parchetul pe acolo... Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Daca n-ai bani, stai linistit....pana ai... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Cam 1000lei a fost distractia. Parchet+plinta +folie. Cu mobilierul am rezolvat mutand-ul într-o parte, pus o portiune și plinta, mutat la loc și continuat cu restul. Mai sunt și oferte și e bine să urmărești pe saiturile magazinelor. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Atlas nou.Caută pe net "produse întreținere parchet laminat".Posibil să aibă ceva efect dar clar nu pot face minuni! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 (editat) Nu au niciun efect. Parchetul ăsta nu e lemn. Desenul e dat de o folie subtire ,sintetica, care are câteva straturi de lac. Se duce lacul(stratulde uzură) , apoi folia... ce să readuci la o stare acceptabilă? Se toceste neuniform și nu permite o slefuire pentru a fi adus la un numitor comun în ce privește aspectul unitar, că apoi să dai cu ceva pe el. Editat Septembrie 9, 2023 de cdinu332 Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Ar mai fi o soluție, dar nu cred că rezistă la trafic intens.Folie autocolantă ce imită lemnul.Dar e ieftină și ușor de pus. https://www.emag.ro/folie-autoadeziva-pentru-mobila-asemanatoare-lemnului-d-c-fix-c107-stejar-artizan-67-5-x-50-cm-c107-067-0050/pd/D3THSHMBM/ Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 validae.E într-adevăr uşor de pus,da' ce am întâlnit eu erau f slabe la frecare. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Și sunt atât de subțiri... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum